Loading...

Maak kennis met de superheld onder de visitekaartjes.

 • Keuze uit 3 formaten
 • polypropyleen papier van 270 g/m²
 • Scheur-, water- en krasbestendig
 • Voelt aan als: glad traditioneel papier
 • Levendig, full colour drukwerk

Gemaakt om lang mee te gaan
Nooit meer gescheurde, gekreukelde of dubbelgevouwen visitekaartjes. Onze duurzame visitekaartjes zijn gemaakt om een langdurige indruk te maken. Deze stevige, scheurbestendige kaartjes zijn ideaal voor eigenaren van outdoor bedrijven, ambulante providers en iedereen die een waterbestendig visitekaartje nodig heeft. Wat jij, je klanten of het weer ook met dit kaartje doen, het ziet er altijd geweldig uit.

Kunnen bijna alles aan
Onze waterbestendige visitekaartjes zijn gemaakt van synthetisch polypropyleen en zien eruit als traditioneel papier, maar zijn bestand tegen slijtage, scheuren, water en meer. En met dit krasbestendige materiaal maak je een visitekaartje dat er jarenlang zacht en glad blijft uitzien.

Gemakkelijk ontwerp- en bestelproces
Klaar om een kaartje te ontwerpen dat lang meegaat? Bekijk onze uitgebreide collectie volledig aanpasbare kaartontwerpen (of upload je eigen ontwerp). Als je ontwerp helemaal perfect is, gaan wij ermee aan de slag. Je ontvangt synthetische visitekaartjes die je direct voor je kunt laten werken.

MOMENTOPNAME BEKIJKEN

4 beoordelingen
Write a Review
Beoordelingsdistributie
 • 5 Sterren
  2
 • 4 Sterren
  0
 • 3 Sterren
  1
 • 2 Sterren
  1
 • 1 Ster
  0
Ontwerpgemak
Productkwaliteit
Productwaarde


Beoordeeld door 4 klanten

Neen

22 mei 2024 | Kristiaan | Verified Buyer

Mooie kaartjes maar dun en te duur voor deze kwaliteit.

Reactie van de klantenservice van Vistaprint:

Bedankt voor het delen van je feedback over de ontvangen duurzame visitekaartjes. Goed te vernemen dat de kaartjes mooi zijn gedrukt. De duurzame visitekaartjes bestaan uit polypropyleen papier van 270 g/m². Jouw feedback over de dikte van dit type kaartje en de prijs-kwaliteitverhouding zal ik intern delen met het betreffende team.


Mooi ,gebruiksvriendelijk voorontwerp

10 nov 2023 | Philip | Verified Buyer

Correct ,voor herhaling vatbaar.


Business kaart

26 jul 2023 | Fast | Verified Buyer

Heel good ik ben super tevreden Thank You

Reactie van de klantenservice van Vistaprint:

Hey! Super bedankt voor de 5 sterren beoordeling en tof te lezen dat je super tevreden bent met de ontvangen business kaart. Fijne dag en graag tot een volgende bestelling bij VistaPrint.


Ontevreden papierkwaliteit

10 jan 2023 | KB

Ik ben zeer ontevreden over de kwaliteit van het papier. De bedrukking daarentegen was wel wat ik verwachte. De kaartjes zijn flinterdun waardoor het voor mij als zeer goedkoop aanvoelt allesbehalve als wat in de product omschrijving staat. Ik wil aan mijn potentiele klanten een kaartje van kwaliteit en stevigheid kunnen aanbieden. Iets wat mijn werk dan ook vertegenwoordigd. In de product omschrijving staat: "Gemaakt om lang mee te gaan. Nooit meer gescheurde, gekreukelde of dubbelgevouwen visitekaartjes. Onze duurzame visitekaartjes zijn gemaakt om een langdurige indruk te maken. Deze stevige, scheurbestendige kaartjes zijn ideaal voor eigenaren van outdoor bedrijven, ambulante providers en iedereen die een waterbestendig visitekaartje nodig heeft. Wat jij, je klanten of het weer ook met dit kaartje doen, het ziet er altijd geweldig uit."

Reactie van de klantenservice van Vistaprint:

Dag Karel, Bedankt voor je eerlijke mening en beoordeling. Onze duurzame visitekaartjes zijn van polypropyleen papier en hebben een gewicht van 270 g/m². Qua gewicht is dit materiaal niet ons dikste/zwaarste papiersoort voor visitekaartjes, maar samen met het gerecycled papier de twee lichtste varianten. Boven de productomschrijving die hebt gekopieerd, wordt het gewicht per vierkante meter benoemd. Ondanks dat dit papier in de categorie "lichtgewicht" valt, is het ontzettend sterk materiaal en daarom zeer duurzaam. We zien dat je inmiddels contact met ons hebt opgenomen en voor een totaal ander soort visitekaartje en look bent gegaan. Hopelijk zijn de extra dikke visitekaartjes zonder coating van 600 g/m² helemaal naar wens. Groet, Team Vista

Productkwaliteit
Productwaarde
Ontwerpgemak

Laat beoordelingen zien 1-4

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten