Loading...

Verlaagde dagelijkse prijzen voor alle etiketten op rol

Doe inspiratie op met onze speciale etiketten op rol, met opties voor allerlei verschillende producten en ontwerpen.
 
 
 
 
 
 
 
 

IN PRIJS VERLAAGD

Je budget voor stickers op rol is zojuist groter geworden

We hebben onze dagelijkse prijzen verlaagd zodat je meer kunt ondernemen. Prijzen gegarandeerd tot 23 augustus voor alle etiketten op rol.

Etiketten voor eten en drinken op rol

Geniet van heerlijke verlaagde prijzen met opties voor restaurants, winkels en cadeaus.
Twijfel je welk formaat etiketten je nodig hebt?
Download onze gratis, printbare formatengids voor meer informatie over hoe de standaardformaten van onze etiketten zich verhouden tot jouw producten.
Etiketformatengids downloaden

Etiketten op vellen

Voor post die ze als eerste willen openen: deze etiketten besparen tijd en geven uitgaande zendingen en enveloppen een professioneel accent.

Niet te missen bedrukte tags

Een geweldige tag waarmee je opvalt in de schappen, in kledingrekken en zelfs op evenementen.

Kies het materiaal dat het best bij je past.

Bekijk uiteenlopende opties voor de juiste uitstraling en functionaliteit van je bedrukte etiketten.

Zoek je juiste bedrukte stickers op rol voor je bedrijf

Ontwerp gemakkelijk etiketten online met onze personaliseerbare sjablonen voor populaire branches.
Hulp nodig bij het ontwerpen van je etiketten?
Vraag om advies en aanpassingen voor een ontwerp waar je aan begonnen bent of werk samen met een professionele ontwerper om een origineel, uniek ontwerp te krijgen.
Ontwerpdiensten verkennen

Maak iets speciaals van je zakelijke post en je productverpakkingen met gepersonaliseerde etiketten.

Bij het opbouwen van merkbekendheid om te zorgen dat je gezien en onthouden wordt, zijn bedrukte etiketten van onschatbare waarde. Op de schappen in je winkel zijn dat vaak precies de details waar het oog van je klanten op valt. Ze bieden informatie die mensen nodig hebben om te besluiten het product te kopen. En vaak zijn ze net dat ogenschijnlijk kleine detail waarmee jij je onderscheidt: het professionele accent waardoor een klant voor jou kiest en niet voor je concurrenten.

Het opbouwen van een vertrouwd merk draait om dit soort contactmomenten met klanten en professionele zakelijke etiketten kunnen je daar uitstekend bij helpen. Daarom heeft VistaPrint een compleet assortiment gepersonaliseerde etiketten die je kunt gebruiken om er zo goed mogelijk uit te zien in de post, in de schappen of op je volgende evenement. Je vindt etiketten in branchespecifieke ontwerpen en materialen, van waterbestendige opties voor waterflessen en cosmetica tot papieren hang tags die je aan kleding of cadeautasjes kunt bevestigen. We hebben zelfs opties voor persoonlijk gebruik: holografische etiketten, adresstickers voor de feestdagen en meer. Waar je je bedrukte etiketten ook voor nodig hebt, wij staan voor je klaar. En als je wilt, kunnen we je ook deskundig advies geven.

Veelgestelde vragen

Allereerst moet je nadenken over je product, de kenmerken ervan en het materiaal dat er het best bij past. Papieren etiketten zijn bijvoorbeeld erg geschikt voor droge producten en dozen, terwijl kunststof etiketten bestand zijn tegen vloeistoffen, olie en condens. VistaPrint heeft diverse opties om je te helpen bij het kiezen van het materiaal, het formaat en meer.

Voor het maken van je gepersonaliseerde etiketten kun je je eigen ontwerp uploaden en perfectioneren in onze ontwerpstudio. In veel gevallen kun je ook een kijkje nemen in onze sjabloongalerij met ontwerpen voor personaliseerbare zakelijke etiketten in veel verschillende branches. En als je ontwerp helemaal perfect is, gaan wij mooie, professioneel uitziende etiketten voor je drukken die je na ontvangst direct kunt gebruiken.

Onze bedrukte wijnetiketten zijn een goede keuze voor glas. Als je flessen gekoeld of afgewassen moeten kunnen worden, raden we je aan om kunststof materiaal te kiezen. Als je met oliën werkt, zijn onze cosmetica-etiketten en productetiketten verkrijgbaar in kunststof varianten die daarvoor geschikt zijn.

Je kunt ontwerpbestanden uploaden in .jpg-, .png- en .pdf indeling.