Loading...

Geef je producten een make-over met unieke etiketten voor cosmetica.

  • Keuze uit 15 formaten
  • Keuze uit 5 vormen, waaronder een aangepaste vorm
  • Keuze uit 12 materialen
  • Gesplitste rol
  • Full colour drukwerk
  • Hoeveelheden van 100 tot 5000

Geef je verpakking een metamorfose
Cosmetica zorgen ervoor dat je er goed uitziet. Laat de verpakking er daarom ook goed uitzien. Geef je cosmetica een opfrisser of creëer een luxe look voor je producten. Van zeepjes en lotionflesjes tot cosmeticadoosjes en -zakjes: cosmetica-etiketten kun je overal voor gebruiken.

Vet- en waterafstotend
We hebben cosmetica-etiketten in diverse formaten en materialen, waaronder waterbestendige en vetvrije opties als je cosmetica-etiketten nodig hebt die tegen vocht kunnen. We kunnen je cosmetica-etiketten ook in een aangepaste vorm snijden, zodat jouw unieke logo of ontwerp perfect bij je productverpakkingen past. De etiketten worden geleverd op een rol waar ze makkelijk vanaf te halen zijn, waardoor je ze snel en eenvoudig kunt gebruiken.

Begin met ontwerpen
Selecteer een vorm naar keuze. Als je een standaardvorm kiest, kun je onze aanpasbare sjablonen bekijken of je eigen ontwerp uploaden. Als je een afwijkende vorm kiest, kun je je logo of illustratie uploaden. Daarna maakt onze ontwerpstudio automatisch een aangepaste afsnijlijn aan, met opties om het verder aan te passen. Als je ontwerp helemaal perfect is, gaan wij ermee aan de slag. Je ontvangt prachtige cosmetica-etiketten die klaar zijn om op te vallen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten