Loading...

Bedrukte voedselverpakkingen

Of je nu heerlijke maaltijden laat afhalen of bezorgt, wij hebben de voedselverpakkingen die je nodig hebt.

Verpakkingsaccessoires

Onbedrukte voedselverpakkingen

Onbedrukte maaltijdboxen & zakjes, wegwerpservies en meer, verkrijgbaar in grote hoeveelheden voor een voordelige prijs.
 
 
 

Etiketten

Dankzij uiteenlopende formaten, vormen en materialen vind je nu nog gemakkelijker de juiste etiketten.
Ontwerphulp nodig?
Vraag om advies en aanpassingen voor een ontwerp waar je aan begonnen bent of werk samen met een professionele ontwerper om een origineel, uniek ontwerp te krijgen.
Meer weten?

Anderen bekeken ook

Van afhaalservices tot marktkramen, met onze gepersonaliseerde voedselverpakkingen zit je goed.

Open je een nieuw afhaalrestaurant? Misschien wil je met een foodtruck op pad. Of heb je een gewone kraam op een markt. Wat voor voedselbedrijf je ook hebt, wij helpen je om aan de slag te gaan of uit te breiden met bedrukte voedselverpakkingen van VistaPrint.

Van wegwerpservetten en -servies tot snackbakjes met deksel en take away tassen: of je nu bekers nodig hebt om koffie, soep of ijs te verkopen, wij bedrukken het. En als je het liever simpel wilt houden met onbedrukte verpakkingen, dan hebben we die ook. Je kunt zelfs een klein accent toevoegen en ze beplakken of dichtplakken met gepersonaliseerde voedseletiketten.

Of je nu bedrukte of onbedrukte verpakkingen zoekt, wij kunnen je verder helpen. We beantwoorden graag al je vragen en hebben ook deskundig ontwerpadvies voor je. Zeg maar hoe we je kunnen helpen.

Veelgestelde vragen

Ja, onze voedselverpakkingen zijn veilig voor voedsel. Onze snackbakjes met deksel en gewone snackbakjes zijn gemaakt van olie- en vetbestendig materiaal. Onze bekers zijn gemaakt van dubbelwandig en enkelwandig karton om eten op de gewenste temperatuur te houden, of dat nu warm of koud is.

Al onze maaltijdboxen voldoen aan de richtlijnen van de EU betreffende kunststoffen voor eenmalig gebruik, een verreikende wet om vervuiling van oceanen door plastic terug te dringen.

Food verpakkingen zijn onze onbedrukte wegwerpvoedselverpakkingen, een praktisch en voordelig alternatief als je grotere hoeveelheden bestelt. Het assortiment omvat alles van pizzadozen, messen en vorken tot servetten, maaltijdboxen en zakjes.

Onze snackbakjes met deksel kunnen in de magnetron en de vriezer.

Onze (platte en staande) flexibele verpakkingen hebben een afsluitmechanisme dat bescherming biedt tegen licht, lucht en vocht, waardoor voedsel langer vers blijft. Ze zien er goed uit en zijn ideaal om je producten te verpakken en te beschermen, zowel in de schappen als tijdens de verzending.