Loading...

Trek de aandacht met bedrukte ijsbekers met logo.

  • 3 bekerformaten
  • Enkelwandig karton
  • Keuze uit coating op waterbasis of polyethyleen
  • Voedselveilige inkt
  • Bedrukking aan de buitenkant
  • Gemaakt van composteerbare en recyclebare materialen 

Laat je ijs en je merk zien
IJs levert altijd blije gezichten op, dus je hebt nu al een winnaar te pakken. Geef je klanten een nog betere ervaring met je eigen, uniek ontworpen, kartonnen ijsbekers. Iedereen wil weten waar ze lekker ijs kunnen krijgen, dus maak het ze gemakkelijk en zet je logo of bedrijfsnaam op deze ijsbekers.

Geschikt voor elk bolletje ijs
Of je nu een sorbet, gelato of yoghurtijs serveert, onze ijsbekers zijn een prima keuze. Onze puur kartonnen bekers hebben een coating op waterbasis als vloeistofbarrière, waardoor ze geen plastic bevatten en composteerbaar zijn. We hebben ook bekers met PE-coating, die polyethyleen bevatten en recyclebaar zijn. Deze kartonnen ijsbeker zijn ideaal om je zoete traktaties in mee te nemen, of je die nu in een ijssalon, op een beurs of op een evenement serveert.

Gemakkelijk ontwerpproces
Laten we beginnen. Upload je eigen ontwerp, motto of logo naar onze 3D-ontwerpstudio of kies een van onze sjablonen. Laat je ontwerp opvallen met unieke details zoals achtergronden of patronen (vergeet niet de vouwlijnen te verwijderen, zodat ze niet op je bekers gedrukt worden). Klaar om te printen? Wij zorgen voor de rest. Je ontvangt bedrukte ijsbekers die je meteen kunt gebruiken.

VistaPrint biedt ontwerpsjablonen voor IJsbekers in allerlei stijlen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten