Verder naar hoofdinhoud

Visitekaartjes van hennepmix

Voor een aparte uitstraling en extra duurzaamheid. Gedrukt op papier dat gemaakt is van hennep, na consumptie gerecycled materiaal en materiaal uit duurzaam beheerde bossen. Details bekijken

Maat
Hoeken
Aantal
 
Ontwerp uploadenHeb je een eigen ontwerp? Upload en bewerk het
100% tevredenheid gegarandeerd
  • Papier van 325 g/m²
  • Keuze uit 3 vormen
  • Standaard of met ronde hoeken
  • Roomwit & licht gespikkeld met textuurgevoel
  • Gemaakt van een vezelmix: 30% hennep, 30% na consumptie gerecycled papier en 40% papier uit verantwoord beheerde bossen.

Alternatief papier voor een speciaal visitekaartje
Op zoek naar een nieuwe manier om je contactgegevens met klanten te delen? Onze visitekaartjes van hennep gebruiken snel hernieuwbare grondstoffen om je een fantastische uitstraling te geven. Dit papier is gemaakt van vezels uit verschillende bronnen: hennep, een snelgroeiende en sterke plant; gerecycled papier en hout uit verantwoord beheerde bossen. Het resultaat is een roomwitte papiersoort met opvallende vezels die een natuurlijk textuurgevoel geven. Het heeft een lagere milieu-impact dan veel andere papiersoorten.

Snelgroeiende kwaliteitshennep
Hennep is een fantastische optie binnen de alternatieve papiersoorten. Het is een snelgroeiend gewas dat weinig verzorging nodig heeft. Het heeft minder hulpbronnen nodig om te groeien en neemt zelfs meer koolstofdioxide op dan het uitstoot. En het papier zelf is van hoge kwaliteit: het scheurt en vergeelt minder snel dan papier op pure houtbasis.

Eenvoudig aan te passen
Klaar om jouw visitekaartjes van hennep te ontwerpen? Als je al een ontwerp klaar hebt, kun je het bestand met slechts een paar keer klikken uploaden. We hebben ook een galerij vol met aanpasbare ontwerpen, waaronder opties voor specifieke bedrijfssectoren. Vind jouw favoriet en voeg je details toe, dan zorgen wij voor de rest. Je ontvangt unieke visitekaartjes waarmee je direct indruk kunt maken.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten