Loading...

Papieren tassen

Tover afhaalbestellingen en boodschappentassen om in reclamekansen met bedrukte papieren tassen. Ze zijn ideaal voor de detailhandel en evenementen en verkrijgbaar met drukwerk in één kleur of full colour.


5 resultaten
Verder naar gefilterde resultaten
5 resultaten


Laat bij elke verkoop je merk zien met bedrukte papieren tassen.

Geef je verpakkingsmateriaal een upgrade met papieren tassen met je logo erop. Klanten een tas geven met je logo erop is vergelijkbaar met het overhandigen van een visitekaartje, dus zorg dat je opvalt met onze bedrukte papieren tassen in levendige kleuren. Voor de uitverkoop in je winkel, voor afhaalmaaltijden van je restaurant of voor evenementen, bij ons vind je de papieren tassen die je nodig hebt: van bruine papieren tassen tot luxe papieren cadeautassen en alles daar tussenin. Gepersonaliseerde papieren tassen bieden unieke mogelijkheden om reclame te maken voor je merk.

Ga creatief aan de slag met je verpakkingen met onze bedrukte papieren tassen, gemaakt van duurzaam materiaal en verkrijgbaar met drukwerk in een enkele kleur of in full colour. Wil je weten hoe je onze papieren tassen bedrukt met je logo? Heel simpel. Gebruik onze ontwerpstudio om je logo te uploaden of kies een van onze vele ontwerpsjablonen als uitgangspunt. Onze specialisten staan klaar om je te helpen wanneer jij dat wilt.

Veelgestelde vragen

Het aanbevolen maximale gewicht dat je in je papieren tas kunt doen, hangt af van het formaat en het type papieren tas dat je hebt. Voor onze extra kleine en kleine papieren tassen raden we bijvoorbeeld aan er niet meer dan 2,5 kg in te doen. Middelgrote tassen hebben een capaciteit van maximaal 5 kg. Voor wijntassen raden we een maximumgewicht van 4 kg aan. Onze luxe geschenktassen kunnen maximaal 8 kg bevatten, afhankelijk van het formaat. 

Om alles uit je bedrukte papieren tassen te halen, adviseren we je om het volgende te doen:

  1. Hou het simpel. Bedrukte papieren tassen met je logo erop creëren niet alleen een samenhangende huisstijl en ervaring voor je bestaande klanten, maar trekken ook de aandacht van potentiële nieuwe klanten. Zorg dus dat je ontwerp vanaf een afstandje zichtbaar en goed herkenbaar is.
  2. Vermeld info over je website en sociale media. Daardoor maak je niet alleen een professionelere indruk, maar kunnen bestaande en potentiële nieuwe klanten altijd en overal gemakkelijk met je in contact komen.
  3. Als je een afbeelding uploadt, kies er dan een van minimaal 300 dpi voor een print van goede kwaliteit.

De beste vorm of het beste formaat is volledig afhankelijk van het doel waarvoor je de tassen wilt gebruiken. Cadeauwinkels kunnen kleine of lange, dunne papieren tassen gebruiken. Voor kledingwinkels zijn vierkante papieren tassen misschien beter geschikt. Wat het materiaal betreft is kraftpapier een goede keus. Dit natuurlijk bruine papier is stevig en duurzaam, waardoor de tassen een uitstekende scheurbestendigheid hebben. 

Als je je papieren tassen goed opbergt, blijft de kwaliteit behouden en voorkom je dat ze beschadigen. Dat kun je het best als volgt doen:

  1. Bewaar ze op een droge, koele plaats uit de buurt van vochtigheid.
  2. Zorg dat ze niet langdurig aan direct zonlicht blootgesteld worden. Zonlicht kan de kleuren van bedrukte papieren tassen verbleken en de vezels aantasten.
  3. Stapel ze netjes op om slijtage en scheuren door verplaatsen en schuiven te voorkomen.
  4. Bewaar geen zware artikelen gedurende langere tijd in je papieren tassen. Daardoor zouden ze kunnen scheuren of hun vorm kunnen verliezen.

Al onze papieren tassen zijn recyclebaar en vele zijn ook FSC®-gecertificeerd.

Ja, VistaPrint beschikt over een gevarieerd aanbod aan professioneel ontworpen sjablonen voor diverse branches. Kijk in onze galerij om er een te vinden die bij je bedrijf past.