Verder naar hoofdinhoud

bedrukte hang tags

Hang tags

Creëer een consistente look voor prijskaartjes, goodiebags en meer. Bekijk de formaten, vormen en prachtige afwerkingen. Details bekijken

Vorm
Formaat
Material
Finishing
Aantal
 
Ontwerp uploadenHeb je een eigen ontwerp? Upload en bewerk het
100% tevredenheid gegarandeerd
  • NIEUW: Meer papiersoorten en afwerkingen beschikbaar
  • Keuze uit 4 vormen en 4 formaten
  • Keuze uit 3 papiersoorten
  • Grootte voorgeboorde gaatjes: 3,17 mm
  • Levendig full colour drukwerk
  • Aantallen van 25 tot 5000

Stijlvolle en slimme verpakking
Op zoek naar een manier om op te vallen? Met bedrukte producttags laat je je klanten eenvoudig weten wat jouw producten bijzonder maakt. Je kunt de prijs erop zetten, wasinstructies toevoegen en meer, terwijl je tegelijk een leuke touch toevoegt aan je bestaande verpakking met afwerkingen die klanten niet kunnen missen (of weerstaan). Ze zijn veelzijdig genoeg om als kledinglabels of hang tags te gebruiken op verschillende voorwerpen, bijvoorbeeld dozen, potten en tasjes. En in ons bewerkingsprogramma kun je ze voorzien van je logo, bedrijfsmotto of allebei!

Leuk voor geschenken
Hoewel hang tags het hele jaar door goede branding zijn, kun je ze in de decembermaand werkelijk overal voor gebruiken! Bedrukte tags met feestelijk thema kunnen je een voorsprong geven op de concurrentie bij klanten die cadeaus zoeken in drukke schappen, rekken of etalages. En met een prachtig ontwerp en feestelijke boodschap kunnen hang tags voor de feestdagen je feestverpakking naar een hoger niveau tillen. Het is een stijlvolle manier om indruk te maken en zo kan een cadeautje een nieuwe trouwe klant opleveren.

Makkelijk aan te passen en gebruiken
In full colour bedrukt op de papiersoort van jouw keuze. Onze bedrukte hang tags zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, formaten en met schitterende afwerkingen. We hebben allerlei opties om de juiste tags voor jouw bedrijf te ontwerpen, of je nu kleding, accessoires, voedsel of meer verkoopt.

Eenvoudige ontwerpervaring
Klaar om je bedrukte hang tags te ontwerpen? Bekijk eerst ons assortiment ontwerpsjablonen. (Als je al een kant-en-klaar ontwerp hebt, kun je onze uploadoptie gebruiken.) Als je een favoriet ontwerp gevonden hebt, kun je het verder aanpassen met je eigen gegevens. Wij zorgen voor de rest: we drukken je bestelling professioneel af en verzenden hem. Je bedrukte hang tags worden kant en klaar bezorgd, klaar om de show te stelen.

gepersonaliseerde productlabels

VistaPrint biedt ontwerpsjablonen voor Hang tags in allerlei stijlen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten