Petjes

Borduur of bedruk je eigen baseballpetjes met je logo of tekst en gebruik ze om je teamspirit of bedrijfsidentiteit te versterken. Bedrukte baseballpetjes zijn perfect voor zonnige dagen, om te werken in de buitenlucht of als weggevertjes.

23 resultaten
Verder naar gefilterde resultaten

23 resultaten

Breng je boodschap onder de aandacht met deze bedrukte baseballpetjes.

Geborduurde of bedrukte baseballpetjes met logo zijn effectieve promotionele weggevertjes. Onze gepersonaliseerde baseballpetjes zijn gemaakt van vochtafvoerend materiaal, zodat je tijdens je hele work-out fris blijft. Deze petjes met segmenten passen goed en blijven stevig zitten. We hebben zelfs gepersonaliseerde truckercaps en ongestructureerde petjes die je gemakkelijk in een rugzak of broekzak stopt.

Klaar om je bedrukte baseballpetjes te ontwerpen? We hebben bedrukte en geborduurde baseballpetjes in diverse kleuren, stijlen en maten. Kies je favoriet en pas hem aan in onze online ontwerpstudio. Of je ze nu voor je personeel of je sportteam maakt, wij hebben de perfecte baseballpetjes voor je.

Veelgestelde vragen

In onze online ontwerpstudio kun je elementen zoals tekst en illustraties toevoegen, maar je kunt ook bestanden van het type .pdf, .ai, .jpg, .png, .doc en .ppt uploaden.

Natuurlijk. We hebben bedrukte baseballpetjes van diverse merken, zoals Slazenger™, Sol’s® en Beechfield®.

We raden aan om het decoratiegedeelte van de bedrukte baseballpetjes niet te boenen of in de machine te wassen.

Onze gepersonaliseerde baseballpetjes worden voorzien van levendig stiksel, dat gestructureerd en duurzaam aanvoelt. Dat geeft je geborduurde baseballpetjes een professionele uitstraling. Vergeet niet dat we ook bedrukte baseballpetjes hebben die ideaal zijn als promotionele weggevertjes.

Dat verschilt per product: we hebben petjes met klittenbandsluiting, gespen, kunststof drukknopen en meer. Je vindt alle informatie op de productpagina's.