Loading...

Magneetsticker op jouw auto

Maak van je auto snel en gemakkelijk een promotietool voor onderweg. Bekijk volledig aanpasbare ontwerpsjablonen en een gemakkelijke manier om je ontwerp te uploaden. Details bekijken

Fetching compatible options
Grootte
Aantal
 
Ontwerp uploadenHeb je een eigen ontwerp? Upload en bewerk het
100% tevredenheid gegarandeerd

Laat je marketing kilometers maken.

  • 0,85 mm dikke magneet
  • Keuze uit 4 formaten
  • Sterke, windbestendige houvast
  • Full colour, slijtvast drukwerk
  • Ontwerpupload beschikbaar

Op zoek naar een nieuwe manier om je bedrijf naamsbekendheid te geven? Met een magneet maak je snel en effectief reclame via je auto. Duurzaam, weerbestendig en getest in een windtunnel: met de juiste magneetplaat voor je auto worden je bedrijfsnaam en logo opgemerkt door voetgangers en andere bestuurders. Perfect om een krachtige eerste indruk te maken.

Klaar om aan de slag te gaan? Begin met het kiezen van het formaat en de plaats van je magneet sticker. Wil je de auto magneet op een zijdeur of de achterkant van een bestelbusje of zelfs beide? Ga daarna verder met ontwerpen. Je kunt een eigen ontwerp uploaden of gewoon je gegevens in een van onze volledig aanpasbare sjablonen zetten. We gebruiken slijtvaste UV-inkt en bedrukken je ontwerp op het matte oppervlak van je magneetsticker. Het eindproduct is klaar om op te vallen, waar je weg ook heen leidt.

VistaPrint biedt ontwerpsjablonen voor Magneetsticker op jouw auto in allerlei stijlen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten