Loading...

Autostickers

Maak overal waar je rijdt reclame voor je bedrijf met weerbestendige autostickers. Bekijk onze ontwerpsjablonen of upload heel gemakkelijk je eigen ontwerp


Autoruitstickers nu hier beschikbaar.
Bumperstickers nu hier beschikbaar. Details bekijken

Fetching compatible options
Formaat
Aantal
 
Ontwerp uploadenHeb je een eigen ontwerp? Upload en bewerk het
100% tevredenheid gegarandeerd

Maak overal waar je naartoe gaat reclame voor je bedrijf.

 • Keuze uit 12 formaten
 • Keuze uit 2 materialen
 • Kleeflaag van transparant polyacrylaat
 • Weer- en waterbestendig
 • Levendig, full-colour drukwerk

Maak van al je voertuigen rijdende reclameborden
Maak op elke rit gratis reclame voor je bedrijf en trek meer klanten aan dan ooit tevoren met bedrukte autostickers. Op een parkeerplaats of onderweg: onze autostickers zijn perfect om de aandacht op je bedrijf te vestigen. En hoe groter je voertuig, hoe meer reclameruimte je hebt voor je logo, contactgegevens, productinformatie en nog veel meer.

Gemakkelijk aan te brengen
Of je nu in een blauwe auto, een witte bestelwagen of iets nog groters rijdt, wij hebben de kleuren en de formaten die je nodig hebt. En doordat de stickers heel gemakkelijk aan te brengen zijn, vestig je in een mum van tijd de aandacht op je merk. Breng ze aan op een mooi schone ondergrond en strijk ze glad met een rakel (apart verkrijgbaar). Of ze nu op de deuren van je auto of op de zijkanten van je vrachtwagen zitten, het gladde ontwerp zonder luchtbellen trekt direct de aandacht van voetgangers en automobilisten.

Intuïtief ontwerpproces
Klaar om je autostickers te ontwerpen? Bekijk onze verzameling volledig aanpasbare ontwerpsjablonen. (Of gebruik onze uploadoptie als je al een kant-en-klaar ontwerp hebt.) Als je een favoriet ontwerp gevonden hebt, kun je het verder aanpassen met je eigen gegevens en de opties kiezen die het best bij je passen. Dan zorgen wij ervoor dat je bestelling wordt geleverd, kant en klaar om de weg mee op te gaan.

MOMENTOPNAME BEKIJKEN

8 beoordelingen
Write a Review
Beoordelingsdistributie
 • 5 Sterren
  1
 • 4 Sterren
  1
 • 3 Sterren
  1
 • 2 Sterren
  1
 • 1 Ster
  4
Ontwerpgemak
Productkwaliteit
Productwaarde

Beoordeeld door 8 klanten

Zeer teleurgelsteld

30 aug. 2023 | E.h

Waar ik een mooi logo verwachtte van een mooie sticker ontvang ik een doorzichtig vierkant met daar dus het logo in, bij het kleven dachten we nog dat het sjabloon alleen zou achter blijven als we de rest zouden weg halen maar dat was dus niet, dit ziet dus echt niet uit. Zeer spijtig

Reactie van de klantenservice van Vistaprint:

Hoi! Jammer te vernemen dat je teleurgesteld bent in de ontvangen bestelling. Excuses hiervoor! Bij het controleren van je bestelling en account, zie ik dat je ook al contact hebt gezocht via de mail. Mijn collega heeft deze beantwoord en kijkt graag samen met jou naar een passende oplossing.

Productkwaliteit
Productwaarde
Ontwerpgemak

nee

29 jul. 2023 | Serge

niet wat ik verwachten

Reactie van de klantenservice van Vistaprint:

Beste Serge, bedankt voor je beoordeling en jammer te lezen dat de autostickers niet naar verwachting zijn ontvangen. We horen graag van je wat niet naar wens is en kijken dan ook graag naar hoe we je wel tevreden kunnen stellen. Je hebt een e-mail ontvangen en we kijken uit naar je reactie.


Als het nodig is wel ja

15 jun. 2023 | wendy

Die zijn om te pronken

Reactie van de klantenservice van Vistaprint:

Dag Wendy, Heel fijn om te lezen dat de autodeurstickers naar wens zijn. En zeker een goed middel om mee te pronken en je bedrijf te showen. Dankjewel voor je beoordeling.


Redelijk goede stickers jammer van de formaten...

23 aug. 2020 | Seppe Dewit

Jammer dat je de maat niet zelf kan kiezen nu zie je bij ons nog een deel van de oude reclame op de camions staan wat erg jammer is. Maar ze hangen er nog op! Voor op onze container was de maat TOP als we containers bijkopen hang ik er wel weer van deze stickers op! Voor op kranen, camions, camionette,... raad ik deze stickers niet echt aan.

Redelijk goede stickers jammer van de formaten...
Productkwaliteit
Productwaarde
Ontwerpgemak

Slechte kwaliteit

4 mrt. 2020 | Ernst

Sorry, maar de stickers hadden ofwel een productie fout ofzo, maar bij het kleven, sloeg de sticker x2 helemaal in elkander, met als gevolg dat ik ze niet meer uit elkander kreeg en dus moet weggooien. Als ik deze opnieuw moet kopen, ben ik dubbel zoveel geld kwijt;

Productkwaliteit
Productwaarde
Ontwerpgemak

Laat beoordelingen zien 1-5

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten