Loading...

Maak overal waar je naartoe gaat reclame voor je bedrijf.

 • 12 formaten mogelijk
 • 2 materialen mogelijk
 • Doorzichtig polyacrylaat-kleefmiddel
 • Weerbestendig en watervast
 • Levendig, full colour drukwerk

Opmerking: Om ervoor te zorgen dat de achtergrond echt transparant is, kun je beter geen ontwerp met een witte achtergrond of een jpeg-bestand gebruiken. Kies in plaats daarvan voor een pdf- of png-bestand.

Maak van elk voertuig een rijdend reclamebord
Met onze bedrukte autostickers wordt elk ritje een gratis advertentie voor je bedrijf, waardoor je meer klanten dan ooit aantrekt. Op een parkeerplaats of onderweg: onze autostickers zijn perfect om de aandacht op je bedrijf te vestigen. En hoe groter je voertuig, hoe meer reclameruimte je hebt voor je logo, contactgegevens, productinformatie en nog veel meer.

Gemakkelijk aan te brengen
Of je nu in een blauwe auto, een witte bestelwagen of iets nog groters rijdt, wij hebben de kleuren en de formaten die je nodig hebt. En doordat de stickers heel gemakkelijk aan te brengen zijn, vestig je in een mum van tijd de aandacht op je merk. Breng ze aan op een mooi schone ondergrond en strijk ze glad met een rakel (apart verkrijgbaar). Of ze nu op de deuren van je auto of op de zijkanten van je vrachtwagen zitten, het gladde ontwerp zonder luchtbellen trekt direct de aandacht van voetgangers en automobilisten.

Intuïtief ontwerpproces
Klaar om je autostickers te ontwerpen? Bekijk onze verzameling volledig aanpasbare ontwerpsjablonen. (Of gebruik onze uploadoptie als je al een kant-en-klaar ontwerp hebt.) Als je een favoriet ontwerp gevonden hebt, kun je het verder aanpassen met je eigen gegevens en de opties kiezen die het best bij je passen. Dan zorgen wij ervoor dat je bestelling wordt geleverd, kant en klaar om de weg mee op te gaan.

MOMENTOPNAME BEKIJKEN

11 beoordelingen
Write a Review
Beoordelingsdistributie
 • 5 Sterren
  3
 • 4 Sterren
  1
 • 3 Sterren
  1
 • 2 Sterren
  1
 • 1 Ster
  5
Ontwerpgemak
Productkwaliteit
Productwaarde


Beoordeeld door 11 klanten

Top

20 mei 2024 | Stijn | Verified Buyer

Mooie afwerking en snel geleverd!


Uiteindelijk een teleurstelling

21 apr 2024 | Thierry

1ste levering van autosticker was beschadigd maar door Vistaprint werd er zonder probleem een nieuwe verstuurd. .... Tot daar het goede nieuws. De sticker zelf was een teleurstelling. Ondanks ik al wat ervaring heb met het aanbrengen van stickers, ging het bij deze helemaal mis. Het was zo goed als onmogelijk om deze bubbel vrij te monteren. Uiteindelijk was de sticker niet meer te plaatsen. Jammer van het geld.

Reactie van de klantenservice van Vistaprint:

Wij waarderen het dat je een productreview schrijft over de bestelde autosticker. Jammer dat het aanbrengen van de sticker niet goed is gegaan. We ontvangen graag een foto en willen met jou in contact komen. We zullen je dan ook een e-mail sturen en kijken uit naar je reactie. Groet, Team Vista

Productkwaliteit
Productwaarde
Ontwerpgemak

Na vee

26 jan 2024 | frank | Verified Buyer

Ik was twijfelachtig na het lezen van vele negatieve commentaren. Toch heb ik het erop gewaagd. Ik was blij verrast. Zeer goede kwaliteit. Je moet zelf wel zorgen voor hoogwaardig aangebrachte foto's of tekeningen.


Zeer teleurgelsteld

30 aug 2023 | E.h

Waar ik een mooi logo verwachtte van een mooie sticker ontvang ik een doorzichtig vierkant met daar dus het logo in, bij het kleven dachten we nog dat het sjabloon alleen zou achter blijven als we de rest zouden weg halen maar dat was dus niet, dit ziet dus echt niet uit. Zeer spijtig

Reactie van de klantenservice van Vistaprint:

Hoi! Jammer te vernemen dat je teleurgesteld bent in de ontvangen bestelling. Excuses hiervoor! Bij het controleren van je bestelling en account, zie ik dat je ook al contact hebt gezocht via de mail. Mijn collega heeft deze beantwoord en kijkt graag samen met jou naar een passende oplossing.

Productkwaliteit
Productwaarde
Ontwerpgemak

nee

29 jul 2023 | Serge | Verified Buyer

niet wat ik verwachten

Reactie van de klantenservice van Vistaprint:

Beste Serge, bedankt voor je beoordeling en jammer te lezen dat de autostickers niet naar verwachting zijn ontvangen. We horen graag van je wat niet naar wens is en kijken dan ook graag naar hoe we je wel tevreden kunnen stellen. Je hebt een e-mail ontvangen en we kijken uit naar je reactie.


Laat beoordelingen zien 1-5

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten