Loading...

Roll-up banners

Verkort de voorbereidingstijd van je evenement met deze voorgemonteerde set van spandoek en frame. Bekijk diverse formaten en cassettes met levendig full-colour drukwerk. "Wil je hem aan twee kanten bedrukken? Bekijk de pagina met dubbelzijdige spandoeken" Details bekijken

Fetching compatible options
Cassette
Formaat
Aantal
 
Ontwerp uploadenHeb je een eigen ontwerp? Upload en bewerk het
100% tevredenheid gegarandeerd

Val extra op tijdens evenementen, sales en meer.

  • NIEUWE MILIEUVRIENDELIJKERE OPTIE: pvc-vrij materiaal beschikbaar
  • Keuze uit 3 formaten
  • Keuze uit 3 cassettesstijlen
  • Keuze uit 4 materialen
  • Voorgemonteerd frame, spandoek en hoes
  • Levendig, full-colour drukwerk

Door roll-up banners te bestellen, bespaar je tijd en geld op beurzen, conferenties en winkelevenementen. Ze zijn voorzien van een voorgemonteerde aluminium voet, frame, spandoek en hoes: alles wat je nodig hebt om in een paar minuten een opvallende, vrijstaande display neer te zetten. Belangrijke aanwijzing voor de montage: trek het spandoek met beide handen vanuit het midden omhoog om schade aan het mechanisme in de cassette te voorkomen.

Onze bedrukte roll-up banners zijn verkrijgbaar met diverse spandoekcassettes en verschillende aanpasbare ontwerpopties. Je kunt ook het materiaal van je spandoek kiezen, waaronder een nieuwe optie van polyester zonder pvc of andere gifstoffen.

Bekijk allereerst onze uitgebreide galerij met aanpasbare sjablonen om je roll-up banner te ontwerpen of upload je eigen ontwerp. Voeg je eigen gegevens toe en pas je ontwerp naar wens aan, dan zorgen wij voor de rest. Je professioneel bedrukte spandoek wordt geleverd in een handige draagtas, klaar voor gebruik op je volgende evenement.

VistaPrint biedt ontwerpsjablonen voor Roll-up banners in allerlei stijlen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten