Loading...

Twee keer zo veel ruimte voor je boodschap met dubbelzijdige spandoeken.

 • NIEUW: PVC-vrij materiaal beschikbaar
 • 85 x 206 cm
 • Keuze uit 2 soorten cassettes
 • Keuze uit 3 materialen
 • Voorgemonteerde standaard, 2 spandoeken en draaghoes
 • Levendig, full colour drukwerk

Werkt dubbel zo goed

Als je een spandoek nodig hebt dat er aan beide kanten goed uitziet, kies dan voor dubbelzijdige roll-up banners. Al onze dubbelzijdige displays hebben 2 spandoeken, zodat je van alle kanten de blik van mensen kunt vangen. Je kunt beide spandoeken bedrukken met hetzelfde ontwerp of voor elke kant van het display een ander ontwerp kiezen. En je kunt kiezen uit verschillende duurzame materialen, waaronder vinyl van pvc en opties van pvc-vrij polyester, zodat je roll-up banner extra lang meegaat.

Gemakkelijk te monteren

Dubbelzijdige roll-up banners zijn ideaal voor beurzen, congressen en evenementen in winkels. Ze zijn voorzien van een voorgemonteerde standaard, 2 spandoeken en een hoes: alles wat je nodig hebt om in een paar minuten een vrijstaande, dubbelzijdige display neer te zetten. Belangrijke aanwijzing voor de montage: Trek het spandoek met beide handen vanuit het midden omhoog om schade aan het mechanisme in de cassette te voorkomen.

Intuïtief ontwerpproces

Bekijk allereerst onze uitgebreide galerij met aanpasbare sjablonen om je dubbelzijdige roll-up banner te ontwerpen of upload je eigen ontwerp. Voeg je eigen gegevens toe en pas je ontwerp naar wens aan, dan zorgen wij voor de rest. Je professioneel bedrukte spandoek wordt geleverd in een handige draagtas, klaar voor gebruik op je volgende evenement.

MOMENTOPNAME BEKIJKEN

1 beoordelingen
Write a Review
Beoordelingsdistributie
 • 5 Sterren
  0
 • 4 Sterren
  0
 • 3 Sterren
  0
 • 2 Sterren
  1
 • 1 Ster
  0
Ontwerpgemak
Productkwaliteit
Productwaarde


Beoordeeld door 1 klanten

Double-sided Roll-up banner

20 sep 2022 | Olea Absolute Nutrition & Wellness

Op het online ontwerp was mijn e-mailadress en tel nr zichtbaar maar als ik mijn banner opspan, stond dit stuk van het ontwerp toch in de metalen frame, ik heb een extra 5cm hoogte nodig om alles zichtbaar te maken. Jammer dat dit niet werd opgemerkt voor de productie. Het online layoutsysteem is niet zo makkelijk te gebruiken. De kwaliteit van de opdruk en het materiaal is goed.

Reactie van de klantenservice van Vistaprint:

Beste, spijtig om te vernemen dat de banner niet naar verwachting is ontvangen. Mijn excuses voor deze situatie. Bij Vistaprint maken wij gebruik van een veiligheidsmarge op al onze producten. Wanneer gegevens buiten de stippellijn worden geplaatst, dan is er een kans dat ze worden afgesneden. Dat is helaas bij deze banner ook gebeurd. Om een passende oplossing te vinden voor deze situatie heb ik per email contact met je gezocht. Ik zie je reactie op deze e-mail graag tegemoet!

Double-sided Roll-up banner
Productkwaliteit
Productwaarde
Ontwerpgemak

Laat beoordelingen zien 1-1

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten