Loading...

Twee keer zo veel ruimte voor je boodschap met dubbelzijdige spandoeken.

  • NIEUW: PVC-vrij materiaal beschikbaar
  • 85 x 206 cm
  • Keuze uit 3 materialen
  • Voorgemonteerde standaard, 2 spandoeken en draaghoes
  • Levendig, full colour drukwerk

Werkt dubbel zo goed

Als je een spandoek nodig hebt dat er aan beide kanten goed uitziet, kies dan voor dubbelzijdige roll-up banners. Al onze dubbelzijdige displays hebben 2 spandoeken, zodat je van alle kanten de blik van mensen kunt vangen. Je kunt beide spandoeken bedrukken met hetzelfde ontwerp of voor elke kant van het display een ander ontwerp kiezen. En je kunt kiezen uit verschillende duurzame materialen, waaronder vinyl van pvc en opties van pvc-vrij polyester, zodat je roll-up banner extra lang meegaat.

Gemakkelijk te monteren

Dubbelzijdige roll-up banners zijn ideaal voor beurzen, congressen en evenementen in winkels. Ze zijn voorzien van een voorgemonteerde standaard, 2 spandoeken en een hoes: alles wat je nodig hebt om in een paar minuten een vrijstaande, dubbelzijdige display neer te zetten. Belangrijke aanwijzing voor de montage: Trek het spandoek met beide handen vanuit het midden omhoog om schade aan het mechanisme in de cassette te voorkomen.

Intuïtief ontwerpproces

Bekijk allereerst onze uitgebreide galerij met aanpasbare sjablonen om je dubbelzijdige roll-up banner te ontwerpen of upload je eigen ontwerp. Voeg je eigen gegevens toe en pas je ontwerp naar wens aan, dan zorgen wij voor de rest. Je professioneel bedrukte spandoek wordt geleverd in een handige draagtas, klaar voor gebruik op je volgende evenement.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten