Loading...

Ansichtkaart drukken

Postkaarten

Een klein stukje papier dat ideaal is voor straatmarketing, uitnodigingen, om bij een bestelling te stoppen en nog veel meer. Bekijk volledig aanpasbare ontwerpsjablonen en een gemakkelijke manier om je ontwerp te uploaden. Details bekijken

Fetching compatible options
Formaat
Papiergewicht
Papiersoort
Aantal
 
Ontwerp uploadenHeb je een eigen ontwerp? Upload en bewerk het
100% tevredenheid gegarandeerd

Ontdek een van de meest veelzijdige marketingproducten.

  • Keuze uit 5 formaten
  • Keuze uit 5 papiersoorten
  • Keuze uit verschillende papiergewichten
  • Keuze uit 2 soorten hoeken
  • Kan aan beide kanten bedrukt worden
  • Levendig full-colour drukwerk

Op het gebied van reclame kan een gepersonaliseerde ansichtkaart een groot verschil maken. Je kunt kaarten drukken voor allerlei toepassingen: direct-mailcampagnes, om bij een bestelling te steken, voor straatmarketing en nog veel meer. En klanten kunnen al je informatie in een handig, draagbaar formaat bewaren.

Klaar om met je creatie te beginnen? Je kunt een postkaart maken met een volledig aanpasbaar ontwerp uit ons assortiment. We hebben zelfs opties voor specifieke branches en evenementen. (Wil je kaarten drukken met je eigen ontwerp? Gebruik dan onze uploadoptie.) Als je een favoriet ontwerp gevonden hebt, kun je het verder aanpassen met jouw informatie en de opties kiezen die het beste bij je passen. Wij zorgen voor de rest, zodat je mooi geprinte ansichtkaarten ontvangt die je direct kunt inzetten.


Ansichtkaarten drukken in Nederland

VistaPrint biedt ontwerpsjablonen voor Postkaarten in allerlei stijlen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten