Loading...

Bierviltjes

Geef je bedrijf zichtbaarheid in restaurants, cafés en meer. Duurzaam karton, met 2 vormen en dubbelzijdige bedrukking in full colour mogelijk. Details bekijken

Fetching compatible options
Aantal
 
100% tevredenheid gegarandeerd

Geef je merk bij elk drankje een boost met gepersonaliseerde bierviltjes.

  • 2 opties voor de vorm
  • Karton van 1,5 mm dik
  • Dubbelzijdige bedrukking mogelijk
  • Levendig, full colour drukwerk
  • Hoeveelheden van 25 tot 10000

Zoek je een voordelige manier om zeer zichtbare marketing te bedrijven in grote volumes? Bedrukte papieren onderzetters zijn een populaire en effectieve optie, vooral voor restaurants, cafés en bars. Onze bedrukte bierviltjes zijn verkrijgbaar in 2 formaten (vierkant of rond), bedrukt op absorberend karton van 1,5 mm dikte. En met opties voor dubbelzijdig bedrukken kun je alle kanten op met je ontwerp. Zet bijvoorbeeld je logo en website op één zijde en gebruik de andere kant om komende evenementen, je happy hour en meer te promoten.

Om je gepersonaliseerde papieren onderzetters te creëren, kun je jouw afbeeldingen uploaden in onze online ontwerpstudio. Je hebt dan de tijd om je eigen aanpassingen te maken en de juiste opties te kiezen totdat je bedrukte bierviltjes er helemaal naar wens uitzien. Wij verzorgen het drukken, het verpakken en het bezorgen zodat je papieren onderzetters er prachtig uitzien, klaar om indruk te maken op je klanten.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten