Loading...

Posters

Schreeuw het van de daken met opvallende posters in de stad of op kantoor. Bekijk personaliseerbare ontwerpsjablonen voor dit FSC®-gecertificeerde product. Details bekijken

Fetching compatible options
Formaat
Aantal
 
Ontwerp uploadenHeb je een eigen ontwerp? Upload en bewerk het
100% tevredenheid gegarandeerd

Tover muren of ramen om in kansen door posters online te laten maken.

  • Keuze uit 7 formaten
  • Keuze uit 6 materialen
  • Levendig, full-colour drukwerk
  • Duurzame laminering beschikbaar
  • FSC®-gecertificeerd product: gemaakt van materiaal uit duurzaam beheerde bossen

Bereid je voor om op te vallen Klaar om de aandacht te trekken van passanten, medewerkers of gasten op evenementen? Overweeg dan eens om posters te maken. Het is gemakkelijker dan je denkt om een stijlvolle, gepersonaliseerde poster te maken die binnen of buiten opvalt.

Diverse opties Er zijn diverse formaten en FSC®-gecertificeerde papiersoorten, dus je vindt altijd de juiste optie voor je bedrijf. Of je nu een poster zoekt die bestand is tegen het weer, een sterke glans wilt zodat je boodschap eruit springt, of iets daar tussenin: bij ons vind je precies de poster die je nodig hebt.

Intuïtief ontwerpproces Kies eerst het formaat en de oriëntatie voor het ontwerpen van je posters. Bekijk daarna ons uitgebreide aanbod professionele, full-colour ontwerpen om bedrukte posters te maken, inclusief opties voor specifieke branches en evenementen. Voeg je eigen elementen toe, zoals bedrijfsnaam, logo of informatie over je evenement. Houd je boodschap duidelijk, simpel en gemakkelijk leesbaar. Kies tot slot op de betaalpagina een papiersoort. Wij zorgen er dan voor dat je prachtige professionele posters ontvangt, klaar om getoond te worden.

bedrukt met je eigen ontwerp

VistaPrint biedt ontwerpsjablonen voor Posters in allerlei stijlen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten