Loading...

Ronde stickers

Gebruik je logo en bedrijfskleuren om ronde stickers te maken, ideaal als weggevertje of cadeautje. Losse stickers met gemakkelijk uploaden van je ontwerp. Details bekijken

Fetching compatible options
Materiaal
Grootte
Aantal
 
100% tevredenheid gegarandeerd

Laat je bedrijf opvallen met duurzame, bedrukte ronde stickers.

 • Keuze uit 6 formaten
 • Wit of doorzichtig kunststof
 • Extra dikke, makkelijk te verwijderen backing
 • Waterbestendig
 • Levendig, full-colour drukwerk

Stickers die je helpen om op te vallen
Wil je je bedrijf promoten of je logo omtoveren tot een origineel weggevertje? Onze bedrukte ronde stickers zijn duurzaam en leuk om op onder meer laptops, waterflessen en tassen te plakken. De losse stickers zijn ook ideaal voor bestellingen van je klanten: geef er een paar mee als bedankje en om de bekendheid van je merk te vergroten.

Duurzaam en personaliseerbaar
Elke ronde sticker is individueel uitgesneden en voorzien van een extra dikke backing, zodat je er precies mee kunt doen wat je wilt. Dankzij het full-colour drukwerk op wit of doorzichtig kunststof springt je illustratie eruit en valt daardoor goed op op laptops, telefoonhoesjes en meer. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in diverse formaten en de extreem transparante acryl kleeflaag zorgt ervoor dat je stickers plat zijn en blijven.

Intuïtief ontwerpproces
Klaar om je ronde stickers te ontwerpen? Upload je logo en voeg je eigen details toe. Ons witte kunststof is ideaal voor kleurrijke ontwerpen en ons doorzichtige kunststof is perfect om je ontwerp nog opvallender te maken. Als je tevreden, dan zorgen wij ervoor dat je prachtige stickers ontvangt, klaar om te gebruiken.

MOMENTOPNAME BEKIJKEN

7 beoordelingen
Write a Review
Beoordelingsdistributie
 • 5 Sterren
  5
 • 4 Sterren
  0
 • 3 Sterren
  0
 • 2 Sterren
  2
 • 1 Ster
  0
Ontwerpgemak
Productkwaliteit
Productwaarde

Beoordeeld door 7 klanten

Gebrekkige kwaliteit

25 aug. 2023 | maarten

Ze gaan al stuk. De print komt er al af (ze zijn 1 week oud).

Reactie van de klantenservice van Vistaprint:

Dag Maarten, wat vervelend en vreemd dat de print er na een week al af komt. Dat is zeker niet de bedoeling, excuses hiervoor! We komen graag met je in contact en hebben je dan ook een persoonlijke mail gestuurd. In afwachting van je reactie wens ik je een fijne maandag!


Zeker voor opnieuw aan te kopen.

14 aug. 2023 | Kimberly

Mooie stickers!


Ik zou deze stickers zeker opnieuw kopen

10 jul. 2023 | Petanqueclub PC-Libertus

In samenspraak met jullie klantendienst zijn mijn stickers helemaal naar wens afgeleverd. Bedankt hiervoor.

Reactie van de klantenservice van Vistaprint:

Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Super te lezen dat je met behulp van mijn collega's op de klantenservice tot het gewenste resultaat voor de stickers bent gekomen. Veel plezier ervan en een fijne dag verder toegewenst!

Productkwaliteit
Productwaarde
Ontwerpgemak

Mooie stickers

16 jun. 2023 | David

Top, mooi en snel geleverd

Reactie van de klantenservice van Vistaprint:

Hoi David, We zijn erg blij dat de stickers aan je verwachtingen voldoen. Bedankt voor de beoordeling.


Ik zou deze stickers nog kopen maar geen rand meer voorzien

15 jun. 2023 | Roos

Sticker zelf is wel goed, alleen spijtig dat de afbeelding niet steeds goed gecentreerd afgewerkt werd. Gelukkig was het merendeels wel het geval (zoals het 2de voorbeeld) en had ik er meer besteld dan ik nodig had.

Reactie van de klantenservice van Vistaprint:

Dag Petra, Dankjewel voor de review en onze excuses dat de stickers niet volledig naar wens zijn. We hebben je account kunnen vinden en het ontwerp bekeken. We zien dat de blauwe achtergrond helaas niet het volledige ontwerpkader vult. Deze stopt middenin de snijmarge. Daardoor ontstaat er de kans op ongelijke witte randen. Hierover informeren we in de ontwerpstudio middels het informatievakje Uitloop. Als je daar op klikt staat er: Je achtergrond moet tot deze lijn komen, om witte lijnen aan de rand te voorkomen. De snijmarge is voor deze stickers 4mm en dient altijd volledig opgevuld te worden wanneer er bijvoorbeeld een achtergrondkleur gebruikt wordt. Omdat het voor een drukker niet mogelijk is om altijd precíés dezelfde lijn te snijden, wordt binnen de drukwereld altijd gewerkt met een snijmarge. We hebben intussen het ontwerp aangepast en zullen je mailen met een oplossing. Groetjes, Team Vista

Ik zou deze stickers nog kopen maar geen rand meer voorzien
De linkse sticker is niet helemaal zoals verwacht, de rechtse daarentegen is wel OK!

Laat beoordelingen zien 1-5

VistaPrint biedt ontwerpsjablonen voor Ronde stickers in allerlei stijlen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten