Loading...

Draagtassen

Gepersonaliseerde draagtassen houden je merk nog lang na een evenement zichtbaar. Ze zijn favoriet als weggevertje en voor promotionele pakketten. En een goed alternatief voor plastic tasjes: ideaal voor boodschappen, uitstapjes naar het strand en meer.

87 resultaten
Verder naar gefilterde resultaten
87 resultaten


-

VistaPrint maakt het bedrukken van gepersonaliseerde draagtassen heel gemakkelijk. Zet je logo of tekst op bedrukte draagtassen.

Gepersonaliseerde draagtassen zijn ideaal als weggevertje of om al je marketingmateriaal in te doen. Draagtassen zijn een duurzamere keus dan plastic tasjes en dat maakt ze ideaal voor je dagelijkse boodschappen of zelfs een dagje naar het strand. Draagtassen met logo zijn een praktische manier om je logo ook lang na een evenement nog zichtbaar te houden.

Welke stijl je ook zoekt en wat je budget ook is, VistaPrint helpt je om opvallende draagtassen voor zakelijk of persoonlijk gebruik te maken. Zet je initialen, logo, illustratie of tekst op gepersonaliseerde draagtassen met behulp van onze verschillende druktechnieken. Wil je een trendy ontwerp maken? Draagtassen met panter- of bloemenpatroon maken zeker indruk en zijn gemakkelijk te ontwerpen met onze intuïtieve ontwerptool. En als je hulp nodig hebt, kan ons supportteam je vragen beantwoorden en je helpen om je ontwerp tot leven te brengen.

Veelgestelde vragen

We hebben verschillende materialen, afhankelijk van je budget. De meeste van onze bedrukte draagtassen zijn gemaakt van katoen of niet-geweven polypropyleen. Je vindt het exacte materiaal op de productpagina van elke tas. Om het gemakkelijker te maken, kun je filteren op het materiaal dat je zoekt.

Het exacte decoratiegebied verschilt van product tot product. Sommige van onze bedrukte draagtassen kunnen in het midden gepersonaliseerd worden, andere aan beide zijden. Op de productpagina van je favoriete tas vind je daarover meer informatie.

In onze collectie vind je diverse soorten gepersonaliseerde draagtassen, zoals draagtassen met gevoerd laptopvak en koeltassen. Onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Sommige van onze gepersonaliseerde draagtassen zijn voorzien van vakken in diverse stijlen: zijvakken, binnenvakken, voorvakken, gevoerde computervakken, gaasvakken, vakken met rits en zelfs visitekaartjeshouders. Sommige gepersonaliseerde draagtassen hebben zelfs verstelbare of afneembare hengsels. Bovendien hebben we tassen van recyclebaar materiaal.

We hebben opties voor elk logo en budget.

  • Bij drukwerk rechtstreeks op de stof wordt de inkt in de stof geabsorbeerd. Dit werkt met elk ontwerp, maar we raden het vooral aan voor foto's.
  • Hitteoverdracht gebruikt hitte om je ontwerp over te brengen op de stof, waardoor een fotorealistische afdruk ontstaat. Dit werkt het best voor kleurovergangen en kleine ontwerpen.
  • Zeefdruk drukt de inkt door geweven gaas op de stof. Dit levert een duurzaam ontwerp op dat aanvoelt alsof het erop geschilderd is. Dit werkt het best voor simpele logo's en tekst.
  • Borduursel gebruikt garen om het ontwerp op de stof te stikken. Dit is vooral geschikt voor grote tekst en eenvoudige illustraties in maximaal 12 kleuren.

Ja, sommige van onze gepersonaliseerde draagtassen zijn al verkrijgbaar vanaf 1 exemplaar. Filter op 'Geen minimale bestelhoeveelheid' om de opties te bekijken. Maar vergeet niet dat de prijs per stuk daalt naarmate je er meer in je winkelwagentje doet, zodat je heel voordelig grote aantallen kunt inkopen voor een promotioneel evenement.

Als je al een eigen ontwerp hebt, kunt je het uploaden en een voorbeeld van je gepersonaliseerde draagtas bekijken in onze ontwerpstudio voordat je tot aankoop overgaat. En als je deskundige hulp nodig hebt, dan staan onze experts altijd klaar om per e-mail, chat of telefoon een helpende hand te bieden.