Verder naar hoofdinhoud

Draagtassen

Shop onze collectie draagtassen voor cadeaus of weggevertjes.48 resultaten

Draagtassen

Shop onze collectie draagtassen voor cadeaus of weggevertjes.
48 resultaten

Promoot je merk of goede doel onderweg met draagtassen.

Veelzijdige draagtassen zijn een ideale keuze voor een uitje naar het strand, een dag op de campus of een paar boodschappen. En ze zijn ook nog eens heel voordelig. Het bedrukken van draagtassen is een betaalbare manier om iets weg te geven op evenementen en beurzen dat mensen gegarandeerd handig vinden.

Als je geld inzamelt voor een goed doel of er bekendheid aan wilt geven, zijn gepersonaliseerde draagtassen een effectieve manier om je boodschap te verspreiden. En wat nog belangrijker is: draagtassen creëren positieve associaties met je bedrijf of organisatie telkens als mensen ze gebruiken. Als je er slechts een paar wilt voor familie en vrienden, zijn onze bedrukte draagtassen een betaalbare manier om je logo of boodschap te verspreiden, ook in kleine oplages.

Veelgestelde vragen

We hebben verschillende materialen, afhankelijk van je budget. De meeste van onze bedrukte draagtassen zijn gemaakt van katoen of niet-geweven polypropyleen. Je vindt het exacte materiaal op de productpagina van elke tas. Om het gemakkelijker te maken, kun je filteren op het materiaal dat je zoekt.

Je logo of illustratie wordt in het midden van de gepersonaliseerde draagtas gedrukt.

Een simpel verschil zit in hengsels. Een schoudertas heeft meestal een enkele band en een draagtas heeft twee hengsels.

We hebben opties voor elk logo en budget.

  • Bij full-colour drukwerk worden de verf en de pigmenten rechtstreeks op de stof gespoten en daarin geabsorbeerd. Dit werkt het best voor meerkleurige logo's en illustraties en voor ontwerpen met fijne details.

  • Full-colour transfer gebruikt hitte om je ontwerp over te brengen op de stof, waardoor een fotorealistische afdruk met een gladde structuur ontstaat. Dit werkt het best voor meerkleurige en kleine of gedetailleerde ontwerpen.

Voor drukwerk in 1 kleur wordt zeefdruk gebruikt, waarbij de inkt door geweven gaas op de stof gedrukt wordt. Dit levert een duurzaam ontwerp op dat aanvoelt alsof het erop geschilderd is. Dit werkt het best voor ontwerpen met een enkele kleur en effen illustraties zonder fijne details of kleurverloop.

  • Bij borduursel wordt je ontwerp met gedetailleerd naaldwerk op de stof gestikt. Dat levert duurzame kleuren, structuur en een hoogwaardige uitstraling op.

Als je al een eigen ontwerp hebt, kunt je het uploaden en een voorbeeld van je gepersonaliseerde draagtas bekijken in onze ontwerpstudio voordat je tot aankoop overgaat. En als je deskundige hulp nodig hebt, dan staan onze experts altijd klaar om per e-mail, chat of telefoon een helpende hand te bieden.