Loading...

Deel leuke bedrukte stickers uit voor laptops, waterflesjes en meer.

  • NIEUW: Meer vormen beschikbaar
  • 6 formaten
  • Afwijkende vorm mogelijk
  • Wit kunststof met coating
  • Contourgesneden stickers met backing
  • Levendig full-colour drukwerk
  • Aantallen van 50 tot 5000

Zorg dat je overal opvalt
Zoek je een makkelijke manier om nog lang in het geheugen te blijven na een evenement of ontmoeting met een klant? Dat is precies wat contourgesneden stickers doen. Je kunt ze uitdelen op beurzen en speciale evenementen, zodat klanten steeds weer aan je worden herinnerd. Je kunt ze ook bij bestellingen van klanten doen, zodat je merk nog even blijft hangen nadat je pakketje bezorgd is.

Perfect gesneden en makkelijk te verwijderen backing
Contourgesneden stickers zijn voorzien van een afneembare backing die groter is dan de sticker zelf en daardoor gemakkelijk te verwijderen is. Je kunt onze voorgedefinieerde vierkante of ronde vorm gebruiken om snel kant en klare stickers te maken of je eigen logo uploaden om een unieke, afwijkende vorm te maken. Ontwerpen in scherp full-colour drukwerk spatten van de witte glossy kunststof af terwijl het duurzame, waterafstotende materiaal ideaal is voor langdurig gebruik.

Makkelijk ontwerpproces
Klaar om contourgesneden stickers te maken? Selecteer een vierkante of ronde standaardvorm om je ontwerp te uploaden en te bewerken of kies een afwijkende vorm om je sticker te laten snijden in de vorm van het ontwerp dat je uploadt. Als je de afwijkende optie kiest, maken onze ontwerpexperts binnen 4 uur stickers die jij kunt beoordelen. Als je eenmaal tevreden bent, zorgen wij voor de rest en maken contourgesneden stickers die je meteen kunt gebruiken om indruk mee te maken.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten