Loading...

Contourgesneden stickers

Maak van je logo een uniek weggevertje met contourgesneden plastic stickers. Full colour drukwerk, verschillende formaten en een optie voor een aangepaste vorm. Details bekijken

Fetching compatible options
Formaat
Aantal
 
100% tevredenheid gegarandeerd

Deel leuke bedrukte stickers uit voor laptops, waterflesjes en meer.

  • 6 formaten
  • Volledig aangepaste vorm
  • Ontwerpproces: uploaden en gaan
  • Wit kunststof met coating
  • Uitgesneden sticker met backing
  • Levendig full colour drukwerk
  • Aantallen van 50 tot 5000

Zorg dat je overal opvalt
Zoek je een makkelijke manier om nog lang in het geheugen te blijven na een evenement of ontmoeting met een klant? Dan is het een goed idee om contourgesneden stickers te laten drukken. Elke sticker wordt individueel uitgesneden en is voorzien van een handig afneemvel aan de achterkant. Je ontwerp in scherp full colour drukwerk spat van de witte glossy kunststof af terwijl het duurzame, waterafstotende materiaal geschikt is voor langdurig gebruik. 

Perfect gesneden en makkelijk los te halen
Contourgesneden stickers zijn speciaal ontworpen met het oog op gebruiksgemak en zijn daarom voorzien van een backing die makkelijk los te halen is. De backing is namelijk groter dan de sticker zelf. Daardoor is het makkelijk om de sticker los te maken en de backing te verwijderen. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende formaten, zodat je altijd de sticker kunt vinden die perfect past bij wat je nodig hebt. Je kunt ze ook uitdelen op beurzen en speciale evenementen, zodat klanten steeds weer aan je worden herinnerd.

Makkelijk ontwerpproces: uploaden en gaan
Klaar om contourgesneden stickers te bestellen? Het enige wat je hoeft te doen is op de knop 'Uploaden en gaan' klikken. Een van onze ontwerpexperts maakt vervolgens stickers van je afbeelding. Wij zorgen ervoor dat ze professioneel worden gedrukt, verpakt en verzonden. Je ontvangt prachtige contourgesneden stickers die je direct kunt gebruiken.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten