Verder naar hoofdinhoud

Boekenleggers

Geef lezers een reden om aan je te denken zodra ze een boek pakken. Tweezijdig bedrukt in full-colour op stevig, glossy papier. Details bekijken

100% tevredenheid gegarandeerd
  • 51 x 152 mm
  • Glossy papiersoort van 400 g/m²
  • Levendig, full-colour drukwerk
  • Tweezijdig drukwerk mogelijk

Op zoek naar effectief, duurzaam marketingmateriaal of promotionele items? Kijk in je boekenkast voor inspiratie en ontwerp dan je eigen, bedrukte boekenlegger. Deze klassieke weggevertjes zijn nog altijd populair voor zakelijk gebruik, vooral om een aanbieding of boekpresentatie te promoten. Je kunt ze zelfs gebruiken als toegangskaarten voor je evenement. Onderwijzers en bibliotheekmedewerkers kunnen ze uitdelen als speciale beloning voor jonge lezertjes. En als je een boek cadeau geeft, is een unieke boekenlegger een leuke manier om je geschenk een onverwacht, persoonlijk tintje te geven.

Klaar om je eigen boekenleggers te ontwerpen? Bekijk eerst onze collectie volledig aan te passen ontwerpen of upload je eigen ontwerp. Voeg vervolgens alle extra's toe die je wilt. Daarna zorgen wij voor de rest: het professioneel bedrukken, verpakken en verzenden van je boekenleggers. Je bestelling wordt kant en klaar geleverd, zodat je ze meteen kunt uitdelen.

Boekenleggers

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten