Verder naar hoofdinhoud

Kartonnen borden

Verspreid je boodschap met een milieuvriendelijk bord. Lichtgewicht en gemaakt van duurzaam karton, volledig recyclebaar en FSC®-gecertificeerd. Details bekijken
Grootte
Aantal
 
100% tevredenheid gegarandeerd
  • Milieubewust: Volledig recyclebaar
  • 6 formaten
  • DISPA®-karton van 840 g/m²
  • 5 lagen met een dubbele kern
  • Aanbevolen voor gebruik binnen
  • Verschillende ophangaccessoires verkrijgbaar

Promoot je uitverkoop op milieuvriendelijke wijze of trek de aandacht op beurzen met onze kartonnen borden. Deze voordelige, veelzijdige borden zijn moeilijk over het hoofd te zien. Bovendien zijn ze niet alleen goed voor je bedrijf, maar ook voor de planeet.

De kartonnen borden zijn gemaakt van volledig recyclebaar, FSC®-gecertificeerd karton en zijn lichtgewicht maar toch stevig genoeg voor herhaaldelijk gebruik binnen. En ze zijn in een mum van tijd op te stellen en te verplaatsen. Gebruik ze in etalages, op kantoor, bij congressen en meer. Je kunt ze zelfs combineren met statieven, Command™ Strips of een frame om een opvallende display te creëren.

Bekijk allereerst onze uitgebreide galerij met aanpasbare sjablonen of upload je eigen ontwerp. Pas het vervolgens aan je eigen stijl aan en kies de accessoires die je nodig hebt. Wij zorgen voor de rest: we drukken je bestelling professioneel af en verzenden hem. Je ontvangt kartonnen borden die klaar zijn om op te zetten en te gebruiken.

Milieuvriendelijke papiersoorten.

We zijn er trots op dat we FSC-gecertificeerd zijn en zetten ons in voor het verminderen van onze impact op het milieu en gebruiken papier afkomstig van verantwoord bosbeheer.

Meer weten?
Wij dragen bij aan verantwoord bosbeheer.

FSC-papier dat gecertificeerd is door Rainforest Alliance is afkomstig uit verantwoord beheerde bossen en beschermt het welzijn van lokale gemeenschappen, dieren en het milieu.

Meer weten?

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten