Loading...

Persoonlijke wanddecoraties

Maak van je favoriete foto's een stijlvolle decoratie voor thuis of een persoonlijk geschenk.
canvas print
 
 
 
Foto op foam
 
Een foto op aluminium met twee kinderen die elkaar omhelzen.
 
decorazione di interni
 
 
 
verjaardagsposter-001
 

Verander een kamer in je nieuwe favoriete ruimte met bedrukte wanddecoraties, canvas prints, unieke ontwerpen en meer.

Wil je een uniek geschenk ontwerpen dat boven de schoorsteenmantel opgehangen kan worden of dat een kamer omtovert tot een inspirerende achtergrond? Met onze collectie persoonlijke wanddecoraties maak je van je foto's of originele illustraties unieke decoraties.

Veelzijdige en kostenbesparende posters zijn een gemakkelijk manier om grote tekst en foto's te laten zien. Foto's op canvas zijn stevig, bestand tegen kromtrekken en bevestigd op een frame dat je gemakkelijk kunt ophangen. Onze 12 mm dikke hout prints van mat multiplex met textuur geven je illustratie een authentieke, rustieke uitstraling. En onze aluminium borden zijn roestvrij en van premium kwaliteit. De slijtvaste inkt laat je kleuren- of zwart-witfoto goed tot zijn recht komen.

Kies het gepersonaliseerde wanddecoratieproduct dat het best bij je voorstelling past en kies vervolgens een van onze sjablonen of upload je eigen ontwerp. Wat je ook nodig hebt voor je wooninspiratie of geschenk, je vindt unieke decoratieprints die je creatie perfect uit laten komen.

Veelgestelde vragen

Dat hangt af van je smaak. Elk van onze fotoprints heeft unieke kenmerken die je ruimte een andere uitstraling kunnen geven. Een canvas print is bijvoorbeeld een tijdloze optie die elke wand van textuur voorziet, lichtgewicht is en gemakkelijk op te hangen is. Ingelijste foto's met hun elegante, verfijnde uitstraling zijn uitstekend geschikt voor fotowanden of stijlvolle kantoorruimtes. Hout prints daarentegen geven wanddecoraties een rustiek accent dat je huis warm en gezellig kan maken. En onze aluminium borden zijn roestvrij en van premium kwaliteit. De slijtvaste inkt laten je kleuren- en zwart-witfoto's eruit springen. Kies de wanddecoratie die het beste bij je past. Je kunt ook verschillende stijlen combineren om een totaal unieke uitstraling te creëren. 

Met VistaPrint is het heel gemakkelijk om je eigen wanddecoraties te maken. Volg deze eenvoudige stappen:

  • Kies een wanddecoratie: kies het formaat en het type decoratie dat het beste bij je ruimte past. Van klassiek canvas tot avant-gardistisch aluminium, we hebben fotoprints voor elke stijl en smaak.
  • Upload je afbeeling(en): nadat je je wanddecoratie gekozen hebt, is het tijd om je foto's toe te voegen. Afhankelijk van het product dat je gekozen hebt, kun je een collage maken of een enkele foto toevoegen met onze handige tool voor het uploaden van afbeeldingen. En als je inspiratie nodig hebt, dan hebben we tientallen sjablonen die je helemaal kunt aanpassen.
  • Personaliseer je ontwerp: laat je creativiteit de vrije loop met onze personalisatieopties voor je nieuwe wanddecoraties. Druk je een foto af van een recente familiereünie? Gebruik dan onze teksttool om het jaartal van deze speciale gelegenheid toe te voegen. Maak je een verzameling gekoesterde canvas prints van je baby? Voeg dan de naam van je baby aan de print toe en pas het formaat en de stijl van het lettertype aan.
  • Voorbeeld bekijken en controleren: als je alles naar wens hebt aangepast, kun je een voorbeeld bekijken om te controleren of je ontwerp er perfect uitziet. Als je in deze fase nog iets wilt veranderen, kun je teruggaan en wijzigingen aanbrengen.
  • Plaats je bestelling: rond je bestelling af, dan zorgen wij voor de rest: we drukken je unieke wanddecoratie professioneel af en verpakken hem. Je ontvangt een prachtig kunstwerk dat je zo aan de muur kunt hangen.

Ja! In onze ontwerpstudio kun je je fotoprints verder personaliseren door tekstelementen zoals bijvoorbeeld bijschriften, datums of citaten toe te voegen.

Specifieke onderhoudsinstructies zijn afhankelijk van het materiaal van het product, maar als vuistregel geldt dat je fotoprints niet moet blootstellen aan direct zonlicht of vochtige ruimtes. Als je deze tips volgt, blijft je wanddecoratie er jarenlang prachtig en levendig uitzien.