Verder naar hoofdinhoud

Hout print

Maak van je favoriete fotomomenten een uniek, rustiek kunstwerk. Afbeeldingen zijn eenvoudig te uploaden, zelfs via Facebook of je mobiele telefoon. Details bekijken
Grootte
Aantal
 
100% tevredenheid gegarandeerd
  • 6 formaten
  • Multiplex van 12 mm
  • Matte afwerking met textuur
  • Lichtgewicht en gemakkelijk op te hangen
  • Drukwerk van fotokwaliteit

Wil je je ruimte een bijzonder accent geven? Probeer dan unieke hout prints. Laat je favoriete foto’s en ontwerpen zien op lichtgewicht (en toch duurzaam) multiplex van 12 mm. Onze hout prints met hun textuur en rustieke uitstraling geven je wanddecoratie een milieuvriendelijk tintje.

Je kunt een muur transformeren met een enkel werk of onze 3 formaten gebruiken om een gevarieerde galeriewand te creëren. Bovendien zijn het perfecte geschenken om vrienden en familie mee te verrassen.

Klaar om je unieke hout prints te ontwerpen? Wij helpen je met het uploaden van je gewenste ontwerp of foto in hoge resolutie, inclusief foto's op Facebook of je mobiele telefoon. Nadat je de afbeelding hebt geüpload, kun je de laatste persoonlijke tintjes toevoegen en de opties kiezen die bij jou passen. Wij zorgen voor de rest en drukken je unieke hout prints professioneel af. Je ontvangt een prachtig kunstwerk dat je meteen kunt ophangen.

Hout prints

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten