Loading...

Kerstverpakkingen

Ontwerp feestelijke verpakkingen voor je bedrijf waardoor je klanten zich je merk en deze feestdagen nog lang zullen herinneren.
Ontwerpen voor hang tags bekijken

Bekijk onze essentiële kerstverpakkingen

Verspreid kerstvreugde met bedrukte verpakkingen. Bestel ze nu, dan ben je op tijd klaar voor de grote drukte.
 
 
 
 
 
 
 
 

Verspreid meer feestvreugde met deze extra's

Van zelfklevende verpakkingstape tot envelopstickers: het was nog nooit zo gemakkelijk om je verpakkingen een feestelijk tintje te geven.
 
 
 
 
 
 
 
 
Opvallend. Bijzonder feestelijk.
Dozen zijn bijna net zo leuk en feestelijk als wat er in zit. Gemakkelijk in elkaar te zetten, gemakkelijker uit te pakken.
Shop brievenbuspakketten voor de feestdagen

Het is de tijd van het jaar om creatief aan de slag te gaan met je gepersonaliseerde verpakkingen voor de feestdagen.

Associeer je eigen bedrijf met het heerlijke gevoel dat alleen de feestdagen kunnen geven dankzij bedrukte kerstverpakkingen en andere opties voor de feestdagen. Met een unboxingervaring in kerststijl maak je je klanten extra blij en vrolijk. En met prachtig ontworpen, feestelijke verpakkingen bespaar je je klanten bovendien tijd. Nog een reden voor hen om hun inkopen bij jou te doen. Van bedrukte cadeauverpakkingen tot inpakpapier: we hebben alles wat je nodig hebt om je bedrukte verpakkingen een feestelijk kersttintje te geven.

En we hebben het nog makkelijker gemaakt om je verpakkingen precies aan je wensen aan te passen. Maar je kunt ook een van onze vele kant-en-klare kerstsjablonen kiezen. Dan hoef je in onze ontwerpstudio alleen nog de puntjes op de i te zetten met je logo, tekst en bedrijfsgegevens. Daarna zorgen wij ervoor dat alles professioneel gedrukt en bij je bezorgd wordt. En als je hulp nodig hebt, kun je per telefoon, chat of e-mail contact opnemen met onze ontwerpexperts. Dan helpen zij je om je ideeën voor de winter, de feestdagen of Kerstmis tot leven te brengen.

Veelgestelde vragen

De feestdagen zijn voor veel kleine bedrijven een interessante periode met meer omzet. En hoe kun je je klanten nu beter in de feeststemming brengen dan met bedrukte kerstverpakkingen? Daarom heeft VistaPrint een uitgebreid assortiment bedrukte verpakkingen, water-geactiveerde verpakkingstape en nog veel meer.

Als klanten zo vlak voor de feestdagen producten kopen, is de kans groot dat ze die aan iemand cadeau willen geven. En met bedrukte verpakkingen kun je die klanten helpen door hun artikelen zo te verpakken dat ze direct als cadeau onder de kerstboom gelegd kunnen worden. Als je je artikelen op die manier presenteert, zorg je niet alleen voor tevreden klanten, maar vergroot je ook je naamsbekendheid.

De feestdagen zijn voor jou als zelfstandige ondernemer meer dan een kans om je producten in te pakken in feestelijk, kleurrijk papier. Je kunt die gelegenheid ook gebruiken om je merk te versterken. Gebruik bijvoorbeeld niet alleen traditionele kerstkleuren zoals rood en groen, maar ook de kleuren van je merk om feestelijke, luxe dozen, tape en meer te ontwerpen. Zo vertellen ook je verpakkingen duidelijk het verhaal van je bedrijf.

Bij VistaPrint willen we dat je je bestelling zo snel mogelijk ontvangt, vooral voor de feestdagen. Maar het is goed om rekening te houden met vertragingen vanwege de extra drukte voor de feestdagen. Het is daarom verstandig om je bedrukte verpakkingen ten minste een maand voor de feestdagen te bestellen. Dan voorkom je niet alleen gedoe met vertragingen, maar heb je na ontvangst ook meer tijd om te bekijken hoe je je verpakkingen creatief gaat gebruiken.

Dat gaat snel en gemakkelijk. Bij VistaPrint bieden we verschillende ontwerpopties.

Kies een van onze vele sjablonen als uitgangspunt. Upload vervolgens je logo, voeg tekst toe en keur je ontwerp goed. Je aangepaste ontwerp is in een mum van tijd klaar.

Je kunt ook samenwerken met een van onze ontwerpexperts om een heel nieuw, compleet uniek ontwerp te maken voor je kerstverpakkingen.

Daarvoor zijn geen extra kosten. Je kunt onze sjablonen met kerstthema gratis gebruiken als je voldoet aan de minimale bestelhoeveelheid. Je kunt beginnen met 1 enkel bedrukt brievenbuspakket of 10 bedankkaarten.