Loading...

Dozen met Zweedse bodem

Geef je zwaardere of kwetsbaardere producten meer ondersteuning in onze dozen met Zweedse bodem. Diverse formaten, bedrukte binnen- en buitenkant mogelijk. Details bekijken

Fetching compatible options
Maat
Materiaal
Aantal
 
OntwerpenMaak een nieuw ontwerp
100% tevredenheid gegarandeerd

Ondersteun je zwaardere producten in onze stevige, bedrukte dozen met Zweedse bodem

  • Keuze uit 9 formaten
  • Keuze uit 3 materialen
  • Eenvoudig in elkaar te zetten
  • Ondersteuning voor zwaardere en kwetsbaardere artikelen
  • Bedrukte binnen- en buitenkant
  • Geen minimale bestelhoeveelheid -FSC®-gecertificeerd product: gemaakt van materiaal uit duurzaam beheerde bossen

Sterk en stevig
Heb je stevigere dozen nodig maar wil je geen dik, bruin karton zonder je merk? Dan zijn onze dozen met Zweedse bodem precies wat je zoekt. Je kunt zowel de binnenkant als de buitenkant in full-colour bedrukken en ze zijn ideaal voor zwaardere en toch kwetsbare producten. Bovendien zijn ze gemakkelijk in elkaar te zetten: vouw eerst de grote flap naar binnen, dan de twee flappen aan de zijkanten en tot slot de laatste flap. Als je keramiek of producten in glazen potten verkoopt, dan weet je zeker dat er niets kan gebeuren.

Professionele presentatie
Neem geen genoegen met saaie dozen. Onze dozen met Zweedse bodem zien er professioneel uit, zijn verkrijgbaar in 9 verschillende formaten en kunnen zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant in full-colour bedrukt worden. Met keuze uit 3 materialen beschik je over verpakkingen die je producten beschermen en toch alle mogelijkheden voor je branding bieden.

Intuïtief ontwerpproces
Klaar om je dozen met Zweedse bodem te ontwerpen? Nadat je een formaat en materiaal gekozen hebt, kun je je ontwerp toepassen. Dit is het moment om je logo onder de aandacht te brengen of een boodschap voor je klanten toe te voegen. En als je er niet uitkomt, staat ons ontwerpteam altijd klaar om een handje te helpen. Als je helemaal tevreden bent, worden je dozen met Zweedse bodem direct naar je toegestuurd, klaar om in elkaar gezet te worden.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten