Loading...

Stoepborden

Trek meer bezoekers aan met stoep- en straatborden met een permanente of tijdelijke boodschap.
 
 
 
Op zoek naar meer buitenreclame?
Bekijk ons gevarieerde assortiment buitenreclame en gevelborden waarmee je boodschap niet over het hoofd gezien kan worden

Anderen bekeken ook

Met stoepborden kun je informatie zichtbaar maken voor voorbijlopende klanten, bijvoorbeeld over een speciale aanbieding, een uitverkoop, je menu en nog veel meer.

We hebben een uitgebreid aanbod stoepborden om uit te kiezen, of je nu op zoek bent naar een permanent, weerbestendig bord of een tijdelijk bord dat makkelijk te verplaatsen is. Onze borden met watertank zijn bijvoorbeeld ideaal om het hele jaar door je bedrijfsnaam, openingstijden en contactgegevens in het zicht te houden. Onze krijtborden zijn juist handiger voor tekst die regelmatig verandert, zoals een menu of de aanbieding van de dag. Klapborden zijn een goede keuze als je aan de kant van de weg of op een markt of evenement reclame maakt voor je bedrijf, omdat ze lichtgewicht en makkelijk te verplaatsen zijn.

Al onze stoepborden zijn aan twee kanten bedrukt, dus klanten kunnen je boodschap vanaf elke kant van de straat zien. Het is makkelijk om je boodschap te veranderen wanneer je maar wilt, waardoor stoepborden een geweldige marketingtool zijn die je steeds opnieuw kunt gebruiken. Zet ze buiten je winkel, restaurant of kantoor om je zichtbaarheid te vergroten.

Veelgestelde vragen

Ja, we hebben momenteel dubbelzijdige stoepborden met watertank, klapborden en krijtborden.

Voor slechte weersomstandigheden raden we onze stoepborden met watertank aan, omdat deze het meest stabiel zijn. Ze zijn speciaal ontworpen om slechte omstandigheden te weerstaan en kunnen worden gevuld met zand of water. Ze zijn zelfs bestand tegen harde wind (tot 90 km/u), waardoor ze betrouwbaar en duurzaam zijn.

Ja, zolang je buitenposters gebruikt van A1-formaat. Houd er rekening mee dat je de posters voor stoepborden apart moet aanschaffen.

Ja, zowel klapborden als krijtborden zijn inklapbaar en draagbaar. De voet van stoepborden met watertank is voorzien van wieltjes, waardoor ze makkelijk verplaatst kunnen worden, zelfs wanneer ze gevuld zijn met water of zand.