Loading...
buitenposters

Buitenposters

Weersta de elementen met waterafstotende posters voor winkelpuien, mededelingenborden en meer. Upload je ontwerp of bekijk onze volledig aanpasbare ontwerpsjablonen. Details bekijken

Fetching compatible options
Formaat
Aantal
 
Ontwerp uploadenHeb je een eigen ontwerp? Upload en bewerk het
100% tevredenheid gegarandeerd

Verspreid je boodschap in alle weersomstandigheden.

  • 6 opties voor het formaat
  • 170 g/m² polyesterfolie
  • Matte, witte afwerking
  • Weerbestendig en waterafstotend
  • Levendige fullcolourdruk

Zoek je een nieuwe manier om weerbestendige borden die lang meegaan te creëren voor je bedrijf of evenement? Onze waterdichte posters laten je opvallen in regen en zonneschijn. Deze posters zijn lichtgewicht maar toch duurzaam en zijn gemaakt van speciale polyesterfolie voor buiten: Het kunststof is bestand tegen slijtage en water, maar heeft toch de uitstraling van een luxe papiersoort. Als je er een opvallend ontwerp op zet, kunnen deze buitenposters een etalage versieren, opvallen op mededelingenborden overal in de stad of je helpen de aandacht te trekken op je volgende buitenevenement.

Klaar om te ontwerpen? Bekijk onze uitgebreide selectie aanpasbare sjablonen voor buitenposters (of upload je eigen ontwerp). Heb je eenmaal een geschikt ontwerp gevonden, dan kun je het aanpassen met je eigen tekst of afbeeldingen. We bedrukken en verpakken je kunststof posters professioneel, zodat je bestelling netjes aankomt, klaar om op te vallen.

Buitenposters

VistaPrint biedt ontwerpsjablonen voor Buitenposters in allerlei stijlen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten