Loading...

Overhemden

Maak bedrukte overhemden met je eigen logo of ontwerp.

125 resultaten
Verder naar gefilterde resultaten
125 resultaten


-

Promoot je logo op stijlvolle, professioneel bedrukte overhemden.

Overhemden met knopen zijn perfect voor elegante teamkleding en om op te vallen op vakbeurzen en andere evenementen. Onze chique, tijdloze overhemden hebben een decoratiegebied op de linkerborst, met decoratieopties voor elk budget. Kies drukwerk in 1 kleur, full-colour drukwerk of levendig en duurzaam borduurwerk, ideaal voor werkkleding die heel veel gebruikt wordt. Bedrukte overhemden creëren positieve associaties met je merk en geven je hele team een professionele, verzorgde uitstraling.

Klaar om je eigen overhemden te ontwerpen? Upload je logo, illustratie of ontwerp en voeg tekst toe in onze intuïtieve ontwerpstudio. Je kunt je ontwerp zelfs opslaan en met een vriend of collega delen voordat je je bestelling plaatst. En als je hulp nodig hebt, kunnen onze ontwerpexperts je altijd helpen om je ideeën tot leven te brengen.

Veelgestelde vragen

We hebben geschikte opties voor elk soort logo. Drukwerk in 1 kleur is geschikt voor eenvoudige logo's en voelt aan alsof het geschilderd is. Met full-colour transfer krijgt je overhemd een fotorealistische afdruk. Je kunt ook kiezen voor een geborduurd logo dat lang meegaat.

Voor logo's met veel kleuren of tinten kun je het best full-colour transfer of borduurwerk kiezen. Borduurwerk is de duurzaamste optie voor meerkleurige logo's met minder dan 15 kleuren.

Onze gepersonaliseerde overhemden gaan lang mee. Om de kwaliteit te behouden, raden we je aan de decoratiegebieden niet te strijken. Voor drukwerk in 1 kleur en full-colour transfer adviseren we het overhemd binnenstebuiten te wassen in koud water.

Onze overhemden worden gemaakt van duurzame stoffen: melanges, katoen, katoenen keperstof en technische stof.