Loading...

Gepersonaliseerde babykleding

Op zoek naar een manier om de outfit van je baby wat meer pit te geven? Zet je eigen afbeeldingen en tekst op boxpakjes, slabbetjes en meer. Gepersonaliseerde babypakjes zijn een attente manier om een lach op het gezicht van vrienden en familie te toveren

3 resultaten
Verder naar gefilterde resultaten
3 resultaten


-

Ontwerp unieke babykleding die de ouders geweldig vinden.

Bedrukte babykleding is een attente manier om een lach op het gezicht van kersverse ouders te toveren. In de uitgebreide reeks producten, kleuren en populaire merken vind je zeker iets wat bij jouw budget past. Upload je logo of ontwerp met behulp van onze intuïtieve ontwerpstudio om je eigen, bedrukte rompertje, slaappakje, jasje of mutsje te maken. Je kunt ook een voorbeeld van je gepersonaliseerde babykleding bekijken en delen met een vriend(in) voordat je de bestelling plaatst.

Veelgestelde vragen

Onze babykleding en -accessoires zijn gemaakt van katoen en gemengde stoffen. Deze zachte maar duurzame materialen zijn geschikt voor de gevoelige huid en kunnen veelvuldig gewassen worden.

Onze gepersonaliseerde babykleding is verkrijgbaar in diverse maten, van 0-3 maanden tot 36 maanden. Bekijk onze maattabel op de pagina van de babykleding van je keuze voor de exacte lengte en breedte van elke maat.

Er geldt geen minimale bestelhoeveelheid voor onze gepersonaliseerde boxpakjes, pyjama's, vestjes en hoofddeksels voor baby's.

Je kunt kiezen tussen borduursel en full-colour transfer. Full-colour transfer levert een fotorealistische afdruk op. Borduursel is de duurzaamste optie voor meerkleurige ontwerpen met minder dan 15 kleuren.

We raden je aan om de decoratiegebieden niet te strijken. Babykleding die met full-colour transfer bedrukt is, blijft het mooist als het binnenstebuiten op een koud programma gewassen wordt.