Loading...
Zelfklevende adresstickers

Adresstickers

Opmerking: De prijs per stuk is de prijs per sticker.


Creëer een herkenbare (en tijdbesparende) look voor enveloppen, pakketjes en nog veel meer. Upload je ontwerp of bekijk onze volledig aanpasbare ontwerpsjablonen. Details bekijken

Aantal
 
100% tevredenheid gegarandeerd

Bespaar tijd en geef je post iets persoonlijks met adresetiketten.

  • Formaat: 68 x 21 mm
  • Sterke zelfklevende achterkant
  • Levendig, full colour drukwerk
  • Hoeveelheden van 68 tot 1400

Wil je dat je post opvalt in een volle brievenbus? Laat adresstickers maken om je envelop of pakketje eenvoudig dat beetje extra te geven. Met opties voor bedrijven en particulieren. Tijdens de feestdagen kun je ook extra feestvreugde versturen met kerstthema's.

Klaar om te beginnen? Bekijk eerst onze collectie volledig aan te passen ontwerpen. (Heb je al een ontwerp? Gebruik dan onze upload-optie.) Je kunt ook onze adresstickers met kerstthema bekijken, bijvoorbeeld met de Kerstman, met sneeuwvlokken en nog veel meer. Zodra je je favoriet gevonden hebt, kun je beginnen met aanpassen: houd het simpel met alleen je naam en adres, of versier ze met je bedrijfslogo, ontwerp of een foto. Je gepersonaliseerde adresstickers worden netjes geprint op vellen wit papier met zelfklevende achterzijde, klaar om gebruikt te worden op kaarten, uitnodigingen, facturen en nog veel meer. Duurzaam wit papier voor gebruik op correspondentie, zoals bedank- of wenskaarten, enveloppen en meer.

Zelfklevende adresstickers

VistaPrint biedt ontwerpsjablonen voor Adresstickers in allerlei stijlen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten