Loading...

Gepersonaliseerde sleutelhangers

Bedrukte sleutelhangers helpen om de sleutels van iedereen uit elkaar te houden. Of je nu een stel sleutelhangers voor kantoor of een uniek cadeau ontwerpt, VistaPrint heeft precies wat je nodig hebt én de ontwerptools om je idee tot leven te brengen.

32 resultaten
Verder naar gefilterde resultaten
32 resultaten


-

Ontwerp bedrukte sleutelhangers met je logo, illustratie of favoriete foto.

Gepersonaliseerde sleutelhangers vormen een praktisch en veelzijdig promotioneel weggevertje of cadeautje. Je kunt ze bedrukken met je logo om je bedrijf te promoten of een familiefoto uploaden om een uniek aandenken te ontwerpen.

Nadat je bepaald hebt voor wie je gepersonaliseerde sleutelhanger bedoeld is, kun je je ontwerp uploaden of iets nieuws ontwerpen in onze gebruiksvriendelijke ontwerpstudio. Je kunt ze een persoonlijk tintje geven met bijvoorbeeld tekst en illustraties. Als je je ontwerp eenmaal gecontroleerd hebt, zorgen wij voor de rest. Je ontvangt prachtige sleutelhangers met foto of logo, klaar om uit te delen op je volgende promotionele evenement. Of verras je geliefde met een speciaal aandenken.

Veelgestelde vragen

De meeste van onze gepersonaliseerde sleutelhangers zijn gemaakt van metaal of kunststof. Metaal is geschikt voor gegraveerde ontwerpen en onze kunststof sleutelhangers worden in 1 kleur of full-colour bedrukt.

Ja. Je kunt bestanden uploaden in de volgende indelingen: .pdf, .ai, .jpeg, .png en .ppt.

We hebben drie opties. Kies de optie die het beste past bij je budget en de gewenste uitstraling. Drukwerk in 1 kleur is een voordelige optie, ideaal voor promotionele sleutelhangers. Lasergravering geeft een strakke, permanente afwerking. We hebben ook full-colour drukwerk, dat erg geschikt is voor kleinere ontwerpen en geringere bestelhoeveelheden.

Jazeker. Onze gepersonaliseerde sleutelhangers zijn zeer effectieve weggevertjes met logo en zijn erg populair bij makelaars en autodealers.

Natuurlijk. Voordat je je bestelling plaatst, kun je een voorbeeld van je gepersonaliseerde sleutelhangers bekijken en eventuele wijzigingen aanbrengen. Je kunt het voorbeeld zelfs opslaan en delen met een vriend om een second opinion te vragen (onze ontwerpexperts kunnen je ook 24/7 helpen).