Loading...

Spandoeken van vinyl

Val zowel binnen als buiten op met onze duurzame, lichtgewicht spandoeken. Upload je ontwerp of bekijk onze volledig aanpasbare ontwerpsjablonen. Details bekijken

Fetching compatible options
Formaat
Materiaal
Aantal
 
Ontwerp uploadenHeb je een eigen ontwerp? Upload en bewerk het
100% tevredenheid gegarandeerd

Laat je stand, evenementopstelling of etalage opvallen.

  • 15 standaardformaten
  • 3 materialen voor binnen/buiten
  • Verticale en horizontale lay-outs
  • Optionele hangringen (sterk aanbevolen) en mastzakjes
  • PVC-vrij materiaal nu beschikbaar

Een opvallende keuze
Je hebt maar een paar seconden om de aandacht van passanten te trekken en gepersonaliseerde spandoeken zijn een goede manier om die korte tijd te benutten. Dankzij het levendige, full-colour drukwerk en de waterbestendige, slijtvaste materialen zijn onze gepersonaliseerde vinyl spandoeken moeilijk over het hoofd te zien, waar je ze ook ophangt. En je hebt nu keuze uit 2 traditionele materialen van PVC of ons nieuwere PVC-vrije polyester.

Alle gewenste formaten, ook afwijkende
Onze vinyl spandoeken zijn verkrijgbaar in diverse traditionele formaten waarmee je een spandoek kunt maken dat precies past binnen de ruimte die je beschikbaar hebt. En welk materiaal je ook kiest, je hebt altijd de optie om metalen hangringen toe te voegen aan je spandoek zodat je dat gemakkelijker en veiliger kunt ophangen. (Let op: als je een spandoek maakt dat je buiten wilt gebruiken, raden we je aan onze verstevigde PVC-spandoeken of PVC-vrije materiaal met toegevoegde hangringen te kiezen.)

Intuïtief ontwerpproces
Bekijk onze ontwerpgalerij of upload je eigen ontwerp om je spandoek van vinyl of PVC-vrij polyester te creëren. Als je een favoriet ontwerp gevonden hebt, zet je in onze online studio de puntjes op de i: Je kunt je eigen gegevens toevoegen en de opties kiezen die je nodig hebt, of je nu vinyl spandoeken voor binnen of buiten maakt. Wij zorgen voor de rest: we drukken je bestelling professioneel af en verzenden hem. Je ontvangt prachtige vinyl spandoeken die klaar zijn om op te vallen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten