Loading...

Bureaukalender

Creëer een leuke, handige bedrukte kalender in een eenvoudig, compact formaat. Met spiraalbinding en ingebouwde standaard. FSC®-gecertificeerd product. Details bekijken

Fetching compatible options
Grootte
Aantal
 
100% tevredenheid gegarandeerd

Vrolijk werkdagen op met gepersonaliseerde bureaukalenders.

  • NIEUW: Rechthoekige optie
  • Keuze uit 2 formaten/indelingen
  • papier van 216 g/m² zonder coating
  • Ingebouwde standaard en spiraalbinding
  • Levendig, full colour drukwerk
  • FSC® gecertificeerd product: gemaakt van materiaal uit duurzaam beheerde bossen

Slimme, compacte decoratie
Is je werkplek een beetje te leeg? Bureaukalenders met foto zijn een praktische manier om bureaus, boekenplanken of tafels wat persoonlijker te maken en ervoor te zorgen dat je geen enkele afspraak mist. Keuze uit 2 compacte formaten en een ingebouwde standaard, zodat je ze makkelijk kunt neerzetten. Ze zijn vooral handig als je weinig ruimte hebt.

Een cadeau voor familie, vrienden of jezelf
Gepersonaliseerde bureaukalenders boordevol vrolijke details zijn een uniek cadeau. Ze hebben ruimte voor een foto per maand, dus je kunt de kalender voorzien van de favoriete foto's van je ontvanger, zoals vakantiekiekjes, groepsfoto's of foto's van hun hond. Wat je ook kiest, het wordt allemaal gedrukt op papier van duurzaam beheerde bossen.

Intuïtief ontwerpproces
We hebben onze ontwerpstudio verbeterd, zodat je nog gemakkelijker je eigen kalender kunt maken. Kies eerst een sjabloon. Daarna kun je in onze ontwerpstudio foto's toevoegen, bijzondere datums markeren, verschillende achtergronden uitproberen en andere opties gebruiken. Als je klaar bent met ontwerpen, zorgen wij er daarna voor dat je kalender professioneel gedrukt en verpakt wordt. Je ontvangt een prachtig product dat je direct op je bureau kunt zetten.

bureaukalender met trouwfoto

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten