Verder naar hoofdinhoud
Loading...

Uitgesneden stickers

Gebruik je logo of afbeelding om een uniek stickerontwerp te maken. Waterbestendige kunststof stickers, per stuk uitgesneden en gemaakt via ons ontwerpproces 'uploaden en gaan'. Details bekijken

Fetching compatible options
Maat
Aantal
 
100% tevredenheid gegarandeerd

Probeer eens een nieuwe vorm voor een nieuwe look.

  • Keuze uit 6 formaten
  • Wit kunststof met coating
  • Extra dikke backing met tab
  • Aangepaste vormen beschikbaar
  • Levendig fullcolour drukwerk
  • Uploaden en gaan-ontwerpproces

Op zoek naar een origineel weggevertje? Met uitgesneden stickers kunnen mensen je logo makkelijk op hun waterfles, laptop of andere spullen plakken. Onze kunststof stickers met witte coating worden in de vorm gesneden die jij wilt en zijn voorzien van een makkelijk te verwijderen backing.

Hulp nodig om het juiste formaat te kiezen? We helpen je graag. En met ons Uploaden en gaan-ontwerpproces hoef je alleen een indicatie van het formaat aan te geven. Na het uploaden van je logo of afbeelding, maakt een van onze ontwerpexperts er een speciaal stickerontwerp van en wordt het formaat aangepast als je dat wilt. We sturen je binnen 4 uur het ontwerp per e-mail, zodat je het kunt goedkeuren of kunt aangeven of er nog kleine aanpassingen nodig zijn. Pas als het perfect is, printen en verpakken we ze en ontvang jij je stickers. Ze komen klaar voor gebruik aan, zodat je meteen kunt opvallen.

Ontwerpdiensten

Creƫer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten