Loading...

Fotoboeken

Vier de momenten die belangrijk zijn met een full-colour fotoalbum. Vierkante, staande en liggende opties met 24 tot 120 pagina's. Details bekijken

Fetching compatible options
Formaten
 

Ontwerp je je fotoboek liever offline? Download dan onze ontwerpeditor.
Vergelijk editors
100% tevredenheid gegarandeerd

Ontwerp een collectie herinneringen met bedrukte fotoboeken.

  • Keuze uit 8 formaten en indelingen
  • Keuze uit 2 papiersoorten
  • Effen gekleurde of foto-omslag mogelijk
  • Vanaf 24 pagina's tot maximaal 120 pagina's
  • Professioneel bindwerk met harde omslag
  • Online en offline ontwerpeditors, inclusief Smart Assistant

Momenten die je kunt vasthouden
Er gaat niets boven terugkijken op je favoriete herinneringen. Daarom zijn we trots op onze gepersonaliseerde fotoboeken die je belangrijkste momenten vieren. Deze albums zijn ideaal voor trouw-, vakantie- of familiefoto's, of je ze nu voor jezelf of voor vrienden en familieleden maakt.

Details om van te houden
Je bedrukte fotoalbum moet even uniek zijn als de herinneringen die het bevat. Daarom bieden we je heel veel mogelijkheden om het te personaliseren. Onze albums zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en indelingen. Je hebt keuze uit 2 verschillende papiersoorten en diverse omslagen, zoals foto-omslagen en omslagen van linnen of leer.

Keuze uit verschillende ontwerpeditors Heb je inspiratie? We hebben 2 ontwerpeditors voor je: een online optie die je ook mobiel kunt gebruiken om fotoboeken te ontwerpen en een fotoboekmaker die je kunt downloaden om op je computer te gebruiken. (Zie het gedeelte Editoropties voor meer informatie over beide mogelijkheden.) Welke je ook wilt gebruiken, we begeleiden je stap voor stap door het proces. Of gebruik onze Smart Assistant, die snel je beste foto's en opmaak voor je ontwerp kiest en een prachtig fotoboek voor je samenstelt. Als je eenmaal tevreden bent met je ontwerp, wordt je fotoboek professioneel door ons gedrukt, gebonden en verpakt. Het wordt bij je thuis bezorgd. Je album komt kant en klaar aan, klaar om een hartverwarmende klassieker te worden.

Fotoboek drukken

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten