Loading...

Verander uitgaande bestellingen in nieuwe kansen met bedrukte papieren tasjes.

  • 3 formaatopties
  • Beschikbaar in wit & kraftpapier
  • Handvatten van gedraaid papier
  • Aantallen van 150 tot 5000
  • FSC®-gecertificeerd product: Gemaakt van materiaal uit verantwoord beheerde bossen

Stijlvol en praktisch
Of je nu een restaurant, banketbakkerij of koffietentje hebt, deze papieren tasjes zijn perfect om gebakjes of heerlijke maaltijden in mee te geven.. En met onze aanpassingsopties zijn bedrukte papieren tasjes ook een stijlvolle manier om je bedrijf in de kijker te spelen op beurzen en speciale evenementen. Je kunt ze vullen met gratis proefproducten of kerstcadeautjes zodat ze wandelende reclameborden voor je merk worden.

Ze zijn herbruikbaar en gaan lang mee
Onze bedrukte papieren tasjes zijn verkrijgbaar in 3 formaten en in wit en kraftpapier. Ze zijn ontworpen voor jouw zakelijke behoeften, vooral als je op zoek bent naar budgetvriendelijke papieren tasjes in grote hoeveelheden. Je kunt kiezen uit de kleuren wit en kraftpapier. Ze zijn ook stevig en gedrukt op FSC®-gecertificeerd papier, een goed alternatief voor plastic tasjes en een slimme manier om indruk te maken op bestaande en potentiële klanten.

Makkelijk te ontwerpen
Klaar om die van jou te maken? Selecteer de grootte en kleur die je wilt en voeg jouw eigen elementen in onze online ontwerpstudio toe, zoals tekst en je logo. En als je hulp nodig hebt, dan staan onze ontwerpexperts altijd voor je klaar. Als je klaar bent, kun je je ontwerp eerst bekijken voordat je de bestelling plaatst. Daarna zorgen wij voor de rest: we bedrukken je papieren tasjes met logo professioneel en verzenden ze.

VistaPrint biedt ontwerpsjablonen voor Papieren tasjes in allerlei stijlen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten