Loading...

Verminder herhalend werk met gepersonaliseerde zelfinktende stempels.

 • Keuze uit 4 formaten
 • 3 inktkleuren beschikbaar
 • Kan tot 10.000 keer gebruikt worden

Ontwerptip:  uploads met kleine afbeeldingen, lettertypen kleiner dan 10pt of dunne lijnen worden afgeraden en kunnen worden afgewezen.

Tijdbesparend hulpmiddel
Wil je je takenlijstje simpeler maken? Onze rechthoekige, zelfinktende stempels besparen tijd bij het adresseren van enveloppen, het betalen van rekeningen en meer.

Diverse aanpassingsmogelijkheden
Je kunt er je initialen, bedrijfsnaam of retouradres op zetten voor je professionele correspondentie. Of maak een leuk ontwerp voor persoonlijk gebruik op kerst- en bedankkaarten.

Gemakkelijk te ontwerpen
Kies om te beginnen het formaat en de inktkleur. Daarna kun je onze collectie ontwerpopties bekijken en het ontwerp kiezen dat het best bij je past. Voeg je details toe, dan zorgen wij voor de rest. Je ontvangt je zelfinktende rubberen stempel klaar voor gebruik, je hebt geen apart inktkussen nodig.

Zo werkt het: je stempel wordt geleverd met een blanco label. Haal het eruit, bestempel het en plaats het terug om je eigen, gepersonaliseerde label te maken.

MOMENTOPNAME BEKIJKEN

76 beoordelingen
Write a Review
Beoordelingsdistributie
 • 5 Sterren
  35
 • 4 Sterren
  13
 • 3 Sterren
  3
 • 2 Sterren
  4
 • 1 Ster
  21
Ontwerpgemak
Productkwaliteit
Productwaarde


Beoordeeld door 76 klanten

In orde, mits enkele aanpassingen

9 apr 2024 | Pascale

Ik bestelde een rechthoekige stempel. Op zich stempelt het in orde voor mij. De afdrukkwaliteit hangt ook af van de duur van stempelen en het te stempelen oppervlakte, dat is niet onlogisch. In tegenstelling tot de preview die ik online kreeg wordt het stempelvoorbeeld bovenaan de stempel niet vooraf bedrukt door Vistaprint. Dat maakte dat ik wel wat tijd moest steken in het correct uitlijnen en stempelen en terugplaatsen van dit voorbeeld. Ik dacht staat op de foto zo helemaal klaar, dus komt aan zo helemaal klaar, niet dus. Ook zou het een meerwaarde zijn als het dessinformaat onderaan de transparante rechthoek ter hoogte van het papier bij dessins kleiner dan de rechthoek zelf met een markering worden aangegeven om dit met zekerheid correct uit te lijnen (bijvoorbeeld op de achterflap van een V vormige envelop). Visuele uitlijning tegen het papier aan en bovenaan de stempel geven in de praktijk wel wat misinschattingen, maar dat kan ook aan mij liggen natuurlijk :p Geen idee hoelang het zal meegaan. Maar ik zou het wel opnieuw bestellen hoewel dus die werkpunten een verbetering zouden zijn in gebruiksgemak, dat vond ik zonder mijn eigen praktische aanpassingen nog niet echt op een wenselijk niveau. Voor een klantenkaartstempel of een totaalomvattende stempel bij het halen van broodjes zou dit vermoedelijk niet uitmaken, voor mijn doeleinden wel (deze was bewust niet de totale lengte en breedte van het object).

Reactie van de klantenservice van Vistaprint:

Dank ook weer voor de uitgebreide beoordeling over de ontvangen rechthoekige stempel. Het klopt inderdaad dat de bovenkant van de stempel niet wordt weergegeven met je stempelafdruk. Wat je kunt doen is het papiertje van de bovenkant eruit halen, dit met de stempel bedrukken en het papiertje weer terug stoppen. De feedback zal ik wel delen met het productteam als verbeteroptie voor de toekomst. Dank voor het delen. Groet, Team Vista

Productkwaliteit
Productwaarde
Ontwerpgemak

Top!

3 apr 2024 | Evelien | Verified Buyer

Top!


Goed

2 apr 2024 | silvie | Verified Buyer

Mooi maar text valt klein uit

Reactie van de klantenservice van Vistaprint:

Balen dat de tekst op de stempel kleiner is dan je had verwacht. Om de scherpte en leesbaarheid van je ontwerp te controleren adviseren wij je een drukproef aan te maken. Dit doe je als volgt: Klik in de ontwerpstudio op de knop Voorbeeld > vervolgens klik je op Drukproef (pdf) downloaden > Klik op PDF maken. Dit kan een paar minuten duren. We zullen via de e-mail contact met je opnemen. Mocht je n.a.v. de e-mail nog vragen hebben, vernemen wij die graag.


Ideaal

25 mrt 2024 | Mattias | Verified Buyer

Perfect formaat om enveloppes mee af te stempelen.


Foutieve aflevering

19 mrt 2024 | myriam

Jammer, heb 5 min nadien een kleine correctie uitgevoerd .helaas is hier geen gevolg aan gegegeven zoals beloofd!

Reactie van de klantenservice van Vistaprint:

Erg jammer te lezen dat het ontwerp van de stempel niet naar verwachting is gedrukt. Om met je in contact te komen, hebben wij je een e-mail gestuurd en we kijken uit naar je reactie. Groet, Team Vista

Productkwaliteit
Productwaarde
Ontwerpgemak

Laat beoordelingen zien 1-5

VistaPrint biedt ontwerpsjablonen voor Zelfinktende stempels in allerlei stijlen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten