Verder naar hoofdinhoud
Kartonnen bekers

Kartonnen bekers

Zet je logo op bedrukte bekers voor restaurants, evenementen en nog veel meer. Ideaal voor warme en koude dranken en we hebben zelfs composteerbare opties. Details bekijken

Inhoud
Materiaal
Aantal
 
OntwerpenMaak een nieuw ontwerp
100% tevredenheid gegarandeerd
  • 5 formaten, van 100-400 ml
  • Enkelwandige optie voor koude dranken
  • Dubbelwandige optie voor warme of koude dranken
  • Keuze uit 4 soorten deksels, tegen meerprijs
  • Composteerbare, plasticvrije opties
  • Recyclebare opties met PE-coating

Opmerking: Onze kartonnen bekers met PE-coating moeten het SUPD-logo bevatten. Bekijk onze Veelgestelde vragen voor details en handige ontwerptips.

Branding voor onderweg
Met kartonnen wegwerpbekers kun je een consistent thema creëren of de naamsbekendheid van je onderneming vergroten met een professionele look. Tegelijkertijd bied je klanten, werknemers of gasten een handige manier om van hun drankje te genieten. 5 verschillende formaten, zodat er voor vrijwel elk drankje een goede optie is. Er zijn enkelwandige opties voor koude vloeistoffen en dubbelwandige opties die koffie en thee warm houden zonder dat jij je vingers verbrandt.

Composteerbare en recyclebare opties
Onze opties van plasticvrij materiaal zijn volledig biologisch afbreekbaar en hebben een coating op waterbasis die de vloeistof tegenhoudt. En doordat ze gemaakt zijn van een stevige papiersoort, zijn ook onze plasticvrije wegwerpbekers van goede kwaliteit. Ze verliezen hun vorm niet en scheuren niet sneller dan een gewone kartonnen beker. We bieden ook opties van materiaal met een PE-coating die bestand is tegen vocht en zelfs vet.

Eenvoudig rondom te bedrukken
Bekijk om te beginnen onze aanpasbare sjablonen of upload je eigen ontwerp. Je kunt recyclebaar papier of plastic deksels aan je bestelling toevoegen. (Houd er rekening mee dat sommige deksels niet voor elk formaat beschikbaar zijn.) Controleer je ontwerp vervolgens in 3D om te zien of alles klopt en laat de rest aan ons over. Neem gerust contact met ons op als je ergens hulp bij nodig hebt.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten