Loading...

Shop onze meestverkochte borden en spandoeken

Deze populaire producten zijn geliefd bij klanten en helpen je boodschap verspreiden.
 
 
 
 
 
 

Bekijk essentiële bedrukte borden en spandoeken

Borden en posters voor buiten

 
 
 
 
 
 

Evenement of beurs op komst?

Shop borden en andere producten voor binnen en buiten, zoals spandoeken, tafelkleden, tenten en meer.

Borden en posters voor binnen

 
 
 
 
 
 
 

Ontwerp gepersonaliseerde borden en spandoeken die je klanten niet kunnen missen (of weerstaan).

Op zoek naar manieren om je bedrijf te laten opvallen? Denk groot. Bedrukte borden en spandoeken helpen ruis tegen te gaan in drukke omgevingen, zoals een levendige winkelstraat of een stand op een handelsbeurs. Daarom biedt VistaPrint borden en spandoeken voor bedrijven en ontwerpopties voor tal van andere producten, zoals bedrukte posters, tafelkleden, automagneten en nog veel meer. Haal het maximale uit je bord door het simpel te houden. Voeg een opvallend kleuraccent toe om klanten aan te trekken. Houd je boodschap kort en krachtig zodat die van dichtbij en veraf te lezen is. En vergeet niet om je bedrijfsnaam, logo en website erop te zetten.

Heb je binnenkort een bruiloft of een verjaardag? Daar helpen we je ook bij. We hebben opties voor alle feestelijke momenten in je leven, zoals posters voor een babyshower, spandoeken voor verjaardagen, reclameborden voor bruiloften en nog veel meer.

Zoek de stijl voor de borden en spandoeken die het best bij je past. We hebben talloze opties je kunt aanpassen met je eigen details. Of gebruik onze handige uploadoptie om iets te drukken dat je zelf ontworpen hebt. Welke optie je ook kiest, we drukken en leveren je gepersonaliseerde borden en spandoeken in slechts 3 dagen. En als je hulp nodig hebt, staan onze experts klaar om elke stap van het proces zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Veelgestelde vragen

Ja. We hebben diverse accessoires voor borden en spandoeken die je als optie kunt kopen.

Dat hangt ervan af wat je nodig hebt. Spandoeken zijn onze populairste en meest veelzijdige optie en gaan, afhankelijk van de weersomstandigheden en blootstelling aan de zon, 2 tot 5 jaar mee. Onze vlaggen zijn ook een goede optie voor buiten als je er ruimte voor hebt.

We raden aan je ontwerp te uploaden als .pdf-bestand met een minimale resolutie van 150 dpi.

Alleen beschikbaar onze spandoeken van vinyl zijn momenteel verkrijgbaar in afwijkende formaten. We hebben bieden borden en spandoeken wel in veel verschillende afmetingen, dus de kans is groot dat we een bord of spandoek hebben dat past bij wat je nodig hebt.

Een van de voordelen van zakelijke borden en spandoeken is dat je zoveel opties tot je beschikking hebt, van oversized spandoeken tot kleine bordjes voor op tafel. Onze ontwerptips zijn voor elke type bord dat je ontwerpt weer anders, maar enkele belangrijke punten zijn op allemaal van toepassing:

Gebruik een groot en vet lettertype.

Een dikker lettertype is gemakkelijker te lezen, vooral van een afstand.

Houd je boodschap simpel en gemakkelijk leesbaar.

Het kan verleidelijk zijn om veel informatie te delen, maar probeer het een beetje te doseren. Grote bedrukte borden zijn niet bedoeld voor lange, ingewikkelde boodschappen. Houd het simpel en vertrouw erop dat mensen je vanzelf zullen benaderen voor meer informatie.

Sterk contrasterende ontwerpen en kleuren vallen beter op.

Ze maken je borden en spandoeken niet alleen makkelijker om te lezen, maar vormen ook een goede gelegenheid om je toekomstige klanten kennis te laten maken met de kleuren van je merk.