Loading...

Trek klanten aan met lokale marketing

Zorg voor naamsbekendheid en trek klanten aan met niet te missen borden, spandoeken en marketing. Wij hebben alles wat je nodig hebt om te worden gezien in de buurt.

Buitenreclame om de aandacht te trekken

Verleid mensen tot stoppen en shoppen met opvallende borden en spandoeken waarmee je buiten opvalt.

Essentiële lokale marketingproducten

Maak jezelf bekend in de stad met onze keuzes: bedrukte kleding, reclamedrukwerk en meer.
Ontwerp je eigen bedrukte merchandise
Zet je logo op petjes, shirts, flessen en nog veel meer om jouw merk tot leven te laten komen.
Shop promotionele producten

Trek klanten aan met lokale reclame die gegarandeerd opvalt

Hyperlokale marketing verandert alles als het gaat om klanten aantrekken voor je winkel. Een opvallend bord of een spandoek voor buiten trekt de aandacht van voorbijgangers en nodigt ze uit om te stoppen, te kijken en te shoppen. Bovendien herinnert strategische plaatsing op plekken met veel verkeer mensen er constant aan dat je er bent.

Maar het draait niet alleen maar om grote, opvallende buitenreclame. Kleiner drukwerk zoals postkaarten of flyers zijn ook krachtige lokale marketingtools. Je kunt ze rechtstreeks naar huizen in de buurt sturen, of uitdelen op lokale evenementen. Beide zijn goede manieren om je merk in handen van potentiële klanten te krijgen.

Merchandise is nog een must-have op het gebied van lokale marketing. Mensen zijn dol op gratis hebbedingetjes. Bedrukte T-shirts, draagtassen en petjes zijn net reclameborden die iedereen kan dragen en delen. Deze artikelen bouwen niet alleen een gevoel van loyaliteit onder je klanten op, maar laten ook aan anderen in je omgeving (en daarbuiten) weten dat jij er bent.

Veelgestelde vragen

Een goede lokale marketingstrategie begint met een sterke merkidentiteit. Het is een goed idee om een onvergetelijk logo en kleurenpalet te creëren die je beide kunt gebruiken in al je reclame. Hulp nodig met reclame maken? Bekijk onze ontwerpdiensten. Dan ben je klaar om borden en spandoeken, merchandise en emer te maken. Opvallende en samenhangende buitenreclame, flyers en promotionele weggevertjes zijn allemaal goede marketingideeën voor kleine bedrijven. Daarmee herkennen en onthouden mensen je bedrijf, zodat ze terug blijven komen.

Reclamedrukwerk is een effectieve manier om contacten in je buurt te leggen. Van opvallende borden en spandoeken tot flyers en postkaarten die j overal kunt neerleggen: er zijn heel veel manieren om je bedrijf te promoten. Je kunt zelfs bedrukte artikelen maken om weg te geven, zoals T-shirts, tassen en pennen. Leuk om uit te delen op markten en lokale evenementen.

Dat hang ervan af wat je nodig hebt en wat je budget is. Bij VistaPrint hebben we een ruim aanbod aan buitenreclame om uit te kiezen. Van spandoeken van vinyl en meshdoek tot kunststof stoepborden en raamstickers: vind alles wat je nodig hebt om buiten opvallende reclame te maken voor jouw lokale bedrijf.

Jazeker! Borden en spandoeken buiten doen nog steeds wonderen als reclamehulpmiddel voor lokale bedrijven. Plaats je bedrukte spandoeken en borden op gebieden met veel verkeer en zorg dat je bedrijf wordt gezien en onthouden door iedereen die voorbijkomt.

Hieronder vind je een aantal superlokale marketingideeën:

• Flyers en ansichtkaarten: Ze zijn ideaal om op mededelingenborden te hangen. Zorg ervoor dat ze goed leesbaar zijn en waardevolle informatie bevatten voor potentiële klanten. Vermeld bijvoorbeeld een speciale aanbieding, promotie of een aankomend evenement om buurtbewoners aan te moedigen om langs te komen.

• Van deur tot deur: Superlokale marketing hoeft niet ingewikkeld te zijn: je kunt bedrukte flyers in de bus doen. Zet erop waar ze je kunnen vinden en maak het extra interessant met een aantrekkelijke aanbieding. Stop ze vervolgens in de brievenbus bij huizen in de buurt.

• Lokale evenementen en beurzen: Overweeg eens om een stand te reserveren om je producten of diensten aan te prijzen. Je zou zelfs bedrukte kleding en accessoires kunnen uitdelen, zodat klanten een aandenken hebben en steeds aan je bedrijf worden herinnerd.

• Mond-tot-mondreclame: Moedig klanten aan om je bedrijf aan te bevelen bij hun vrienden, familie en buren. Biedt een speciale aanbieding aan voor verwijzingen of beloon trouwe klanten om mondelinge aanbevelingen te stimuleren.