Loading...

Notitieblokken

Maak elk bericht en elke herinnering of to-do-lijst in jouw kenmerkende stijl. Upload je ontwerp of bekijk onze volledig aanpasbare ontwerpsjablonen. Details bekijken

Fetching compatible options
Aantal
 
100% tevredenheid gegarandeerd

Maak elk bericht noemenswaardig.

  • 107 x 139 mm
  • 50 pagina's per blok
  • Ook beschikbaar met magnetische achterkant
  • Levendig, full colour drukwerk

Op zoek naar een eenvoudige maar originele manier om je persoonlijke of zakelijke merk op te bouwen? Overweeg dan bedrukte notitieblokken met jouw naam en logo erop. Ze kunnen vertrouwen en professionaliteit uitstralen tijdens meetings met klanten, of gewoon je dag wat opvrolijken. En met 50 pagina's zuurvrij papier heb je genoeg ruimte voor al je krabbels. Je kunt zelfs kiezen tussen een achterkant van karton (handig voor notitieblokken die op bureaus of een vlakke ondergrond gebruikt worden) of een magnetische achterkant (om ze op de koelkast of een archiefkast te hangen).

Klaar om er een te ontwerpen? Bekijk eerst onze collectie volledig aan te passen ontwerpen. Als je een favoriet ontwerp gevonden hebt, kun je het verder aanpassen en de opties kiezen die het best bij je passen. Daarna zorgen wij voor de rest: we drukken je bestelling professioneel af en verzenden hem. Je bestelling wordt kant en klaar bezorgd, klaar voor jouw notities.

notitieblok

VistaPrint biedt ontwerpsjablonen voor Notitieblokken in allerlei stijlen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten