Verder naar hoofdinhoud

Colofon

Onze website www.vistaprint.be wordt verzorgd door:

Vistaprint B.V.
Hudsonweg 8
5928 LW Venlo
Nederland
Fax: +31 (0)77 3874034
Contact: ga naar onze pagina btw-beleid.
Juridisch: [email protected]

Bestuurder(s):

Sean Quinn

Handelsregister en btw-nummer:

Geregistreerd in Nederland onder het KvK-nummer: 12051083
Btw-identificatienummer in Nederland: NL812139513B01
Lees ons btw-beleid voor meer informatie over je btw-factuur en de btw die van toepassing is op de prijzen in het land waar je producten naar verzonden worden.

Klantcontact:

Hulp nodig? Bel ons op 0800 26 888.
Onze klantenservice is beschikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 21:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 18:00 uur.

Informatie over beslechting van online geschillen:

De Europese Commissie biedt een platform voor de buitengerechtelijke beslechting van geschillen (ODR-platform): http://ec.europa.eu/odr. Wij zijn niet bereid een geschillenbeslechtingsprocedure te starten bij de SGC (Stichting Geschillencommissies voor Consumentenzaken).

Intellectuele-eigendomsrechten:

De octrooien, modellen, handelsmerken en andere onderscheidende tekens van Vistaprint zoals die op onze website worden gebruikt, worden beschermd door het nationale, internationale en EU-recht. Klik hier voor een overzicht van onze octrooien en handelsmerken.
Elke vorm van reproductie, kopie of gebruik van onze octrooien, ontwerpen, handelsmerken (of een soortgelijk teken van onze handelsmerken) of enige andere inhoud zoals weergegeven op onze website, met inbegrip van enig deel daarvan, is strikt verboden zonder onze schriftelijke toestemming, behalve zoals bepaald in onze Algemene Voorwaarden.

Een site aangeven voor verwijdering:

Als je een site van een van onze klanten tegenkomt die gehost wordt door Vistaprint en die in strijd is met onze Algemene Voorwaarden of Algemene Voorwaarden voor websites, bijvoorbeeld doordat ze jouw handelsmerk of auteursrechtelijk beschermde werk gebruiken, kun je daar bij ons melding van maken.
Lees ons beleid voor meer richtlijnen om de site van een klant aan te geven voor verwijdering en welke informatie we van je nodig hebben om een dergelijk verzoek af te handelen.

Openbaarmaking van gegevens of andere wetshandhavingsverzoeken:

Lees ons wetshandhavingsbeleid als u een wetshandhavings- of overheidsinstantie bent en een verzoek tot gegevensverstrekking of een ander soort verzoek wilt indienen om er zeker van te zijn dat een dergelijk verzoek rechtmatig is en voldoet aan onze strenge eisen voor ondersteunende informatie en documenten (bijv. briefhoofd, gerechtelijk bevel of dagvaarding).