Colofon

De aanbieder van deze website www.vistaprint.be is: Vistaprint B.V. Hudsonweg 8 5928 LW Venlo Nederland Tel.: +31 (0)77 850 7700 Fax: +31 (0)77 850 7708 Contact: ga naar onze Help-pagina. Juridisch: [email protected] (lees de laatste alinea op deze pagina voor meer informatie over het betekenen van juridische documenten).

Bestuurder(s) Sean Quinn

Handelsregister en btw-nummers Geregistreerd in Nederland onder het KvK-nummer: 12051083. Btw-nummer in Nederland: BE0870498289. Lees ons btw-beleid voor meer informatie over je btw-factuur en de btw die van toepassing is op de prijzen in het land waar je producten naar verzonden worden.

Klantcontact Hulp nodig? Je kunt ons altijd bellen op 0800 26 888. Onze klantenservice is beschikbaar op de volgende tijden:

  • Maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 21:00 uur.
  • Zaterdag van 09:00 tot 18:00 uur.

Informatie over de beslechting van online geschillen De Europese Commissie biedt een platform voor de buitengerechtelijke beslechting van geschillen (ODR-platform): http://ec.europa.eu/odr. Wij zijn niet bereid een geschillenbeslechtingsprocedure te starten bij de SGC (Stichting Geschillencommissies voor Consumentenzaken).

Intellectuele eigendomsrechten De octrooien, ontwerpen, merken en andere onderscheidende tekens van VistaPrint zoals die op onze website worden gebruikt, worden beschermd door het nationale, internationale en EU-recht. Klik hier voor een overzicht van onze octrooien en handelsmerken. Elke vorm van reproductie, kopie of gebruik van onze octrooien, ontwerpen, merken (of een soortgelijk teken van onze merken) of enige andere inhoud zoals weergegeven op onze website, met inbegrip van enig deel daarvan, is strikt verboden zonder onze schriftelijke toestemming, behalve zoals bepaald in onze Algemene Voorwaarden.

Een site aangeven voor verwijdering Als je een site van een van onze klanten tegenkomt die gehost wordt door VistaPrint en die in strijd is met onze Algemene Voorwaarden of de voorwaarden van de Ledenovereenkomst Websitediensten, bijvoorbeeld doordat ze jouw auteursrechtelijk beschermde werk of merk gebruiken, kun je die site aangeven voor verwijdering. Lees ons beleid voor meer richtlijnen om de site van een klant aan te geven voor verwijdering en welke informatie we van je nodig hebben om een dergelijk verzoek af te handelen.

Juridische documenten betekenen Als je documenten, correspondentie, kennisgevingen of andere communicatie met betrekking tot onze Belgische siteactiviteiten (anders dan auteurs- en merkenrechtklachten over de websites die we hosten, zie voor die zaken ons Beleid inzake Webhosting Gerelateerde Auteurs- en merkenrechtklachten) wilt sturen of betekenen, neem dan rechtstreeks contact op met Vistaprint B.V. via bovenstaand adres. Als je de bovengenoemde rechtspersoon betekent, gebruik dan bovenstaand adres en stuur ons een kopie per e-mail via [email protected].