Loading...

Vlaggen

Ontwerp supergrote reclame die de weerselementen weerstaat. Deze complete vlaggenset bestaat uit een bedrukte polyester vlag, een mast, een voet en een draagtas.


Heb je al een mast en voet? Hier vind je alleen de vlaggenstof. Details bekijken

Fetching compatible options
Vormen
Maat
Aantal
 
Ontwerp uploadenHeb je een eigen ontwerp? Upload en bewerk het
100% tevredenheid gegarandeerd

Supergrote reclame die de weerelementen weerstaat.

  • Keuze uit 12 vormen en formaten
  • Duurzaam polyester van 110 g/m²
  • Enkelzijdige of dubbelzijdige bedrukking mogelijk
  • Inclusief mast, kruisvoet en draagtas
  • Windbestendig tot 59 km per uur
  • Andere voeten beschikbaar
  • Gemaakt van 95% gerecycled polyester

Opmerking: Bij elke bestelling is een kruisvoet en waterzak inbegrepen. Voordat u de betaalpagina bereikt, hebt u de mogelijkheid om extra voeten te bestellen.

Laat je zien
Probeer je op te vallen in een drukke straat of op een drukbezocht evenement? Bedrukte vlaggen weten de aandacht te trekken op commerciële bedrijven, beursstands en evenementententen. Ze zijn ook zeer effectief in goed zichtbare marketing om de naam, het logo en de kleuren van je bedrijf onder de aandacht te brengen van voetgangers en automobilisten.

Eenvoudig op te zetten
Onze promotionele vlaggen worden geleverd met alles wat je nodig hebt om ze op een vlakke ondergrond te installeren: Je pakket bevat een weerbestendige polyester vlag, een mast van glasvezel en aluminium, een kruisvoet met waterzak en zelfs een zachte draaghoes om hem makkelijk te vervoeren. Wil je liever een andere voet? Je kunt ook andere voeten bestellen, naast de voet die standaard inbegrepen is. Bekijk hier onze grondboren, autosteunen en parasolvoeten.

Intuïtief ontwerp
Klaar om te ontwerpen? Bekijk onze verzameling sjablonen voor bedrukte vlaggen, waaronder opties voor specifieke branches en evenementen. Als je je favoriet gevonden hebt, kun je je eigen details toevoegen in onze online ontwerpstudio. Wij zorgen voor de rest: we drukken je bestelling professioneel af en verzenden hem. Je ontvangt een prachtige promotionele vlag die je direct kunt gebruiken om de aandacht te trekken.

VistaPrint biedt ontwerpsjablonen voor Vlaggen in allerlei stijlen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten