Loading...

Bedrukte vlaggen

Trek klanten aan met gepersonaliseerde vlaggen in diverse formaten, die je in het gras of in het zand kunt steken of zelfs aan de muur kunt bevestigen.
Convexe beachvlaggen

Convexe beachvlaggen

Geef je merk een boost met convexe beachvlaggen, ideaal voor lange of verticale logo's.
 
Convexe beachvlaggen

Convexe beachvlaggen

Geef je merk een boost met convexe beachvlaggen, ideaal voor lange of verticale logo's.
 
Dropflags

Dropflags

Trek de aandacht onder alle weersomstandigheden met onze meest windbestendige vlaggen.
 
Dropflags

Dropflags

Trek de aandacht onder alle weersomstandigheden met onze meest windbestendige vlaggen.
 
Rechte beachvlaggen

Rechte beachvlaggen

Communiceer je boodschap luid en duidelijk op onze vlaggen met het grootste afdrukgebied.
 
Rechte beachvlaggen

Rechte beachvlaggen

Communiceer je boodschap luid en duidelijk op onze vlaggen met het grootste afdrukgebied.
 
Zie vlaggenbases in actie
Zoek de ideale basis voor stabiliteit en stijl op elke ondergrond, zoals zand en bestrating, exclusief ontworpen voor onze gepersonaliseerde vlaggen.
Vlaggenbases

Kioskvlaggen

Gebruik deze ruimtebesparende vlaggen om je boodschap stijlvol in het zicht te hangen, binnen of buiten je winkel.
 
 

Vlagsjablonen voor specifieke branches

Bekijk een gevarieerde collectie sjablonen die je boodschap ondersteunen, met vormen en bases die hand in hand gaan.

Bekijk accessoires voor convexe en rechte beachvlaggen en dropflags

Of je nu je complete boodschap wilt veranderen of alleen de plaats waar je die wilt laten zien, bij ons zit je goed.
Buitenreclame en evenementen
Bekijk ons gevarieerde assortiment buitenreclame en gevelborden waarmee je boodschap niet over het hoofd gezien kan worden
Shop buitenreclame

Zorg dat je merk overal gezien wordt met muur-, kiosk- en vrijstaande reclamevlaggen.

Of je nu in je winkel, in een drukke winkelstraat, ergens buiten op een veld of zelfs op een strand reclame maakt, wij hebben gepersonaliseerde vlaggen die ervoor zorgen dat je logo of boodschap niet over het hoofd gezien wordt.

Onze kiosk- en gevelvlaggen met muurbevestiging besparen ruimte en zijn ideaal om de aandacht op je winkel te vestigen op plaatsen met veel voorbijgangers, zoals drukke winkelstraten en winkelcentra of zelfs je eigen winkel. Deze gepersonaliseerde muurvlaggen kunnen zo geplaatst worden dat ze mensen niet in de weg hangen en toch opvallen. Bovendien doen ze dat op een stijlvolle manier, vooral als er een briesje staat.

Onze vrijstaande reclamevlaggen zijn daarentegen ideaal om van een afstand de aandacht op je merk te vestigen. Met een hoogte van maximaal 4,5 meter zijn ze onmogelijk over het hoofd te zien en met de verschillende bases kun je ze overal neerzetten. Of je nu klanten naar je stand op een buitenevenement wilt trekken of de 2-halen-1-betalen-actie van je strandbar wilt promoten, wij hebben gepersonaliseerde vlaggen en bases om te zorgen dat je boodschap gezien wordt.

Veelgestelde vragen

Onze vlaggenbases zijn gemaakt voor verschillende ondergronden:

  • Kunststof grondboor: ideaal voor zanderige omgevingen.
  • Metalen autosteun: meest geschikt voor parkeerplaatsen en bestrating.
  • Metalen grondpen: gemaakt voor gras en zachte ondergrond.
  • Vierkante metalen parasolvoet: ideaal voor bestrating, beton, harde wind en vlaggen groter dan 3,5 meter.
  • Watertank: aanbevolen voor extreme weersomstandigheden en instabiele oppervlakken.

Al onze gepersonaliseerde vlaggen zijn gemaakt van synthetisch polyester, afkomstig van na gebruik gerecyclede materialen en geclassificeerd als B1 brandvertragend. De vlaggenmasten in onze sets met convexe beachvlaggen, rechte beachvlaggen en dropflags zijn grotendeels gemaakt van glasvezel met enkele aluminium componenten. Ze zijn ook voorzien van een kunststof haak om de vlag aan de mast te bevestigen. De vlaggenmasten en de muurbevestigingen van onze gevel- en kioskvlaggen zijn gemaakt van aluminium.

Ja. Je kunt kiezen tussen enkel- en dubbelzijdig bedrukte opties voor al onze vlaggen behalve de gevelvlaggen. Enkelzijdige vlaggen zijn doorzichtiger, zodat het ontwerp van de vlag (en het zonlicht) doorschijnt. Onze ondoorzichtigere, dubbelzijdige, convexe en rechte beachvlaggen en dropflags zijn voorzien van een extra laag polyester tussen de twee bedrukte zijden, waardoor ze langer meegaan en een diepere kleurverzadiging hebben.

Als je reclame maakt in een drukke straat met weinig ruimte op de stoep of met veel voetgangers, dan raden we onze kiosk- of gevelvlaggen aan.

Onze gepersonaliseerde reclamevlaggen zijn beter geschikt als er meer ruimte op de grond is. Voor deze vlaggen worden vlaggenvoeten voor op de grond gebruikt in plaats van bevestiging voor aan de muur, zodat je ze makkelijk kunt verplaatsen wanneer dat nodig is. Ze zijn ideaal om buiten of in drukke evenementenruimtes de aandacht te trekken. Convexe beachvlaggen zijn onze elegantste optie en zijn ideaal voor langere logo's. Onze rechte beachvlaggen bieden de meeste ruimte voor je drukwerk en zijn de beste keuze voor langere teksten. Onze dropflags zijn het best bestand tegen de wind en passen goed bij ronde logo's.

De gepersonaliseerde vlaggen zijn gemaakt om de aandacht te trekken en van grote afstand op te vallen, dus groter is meestal beter. Onze grootste vlaggen zijn ontworpen voor evenementen en vakbeurzen, maar onze kleinere formaten voldoen net zo goed als ze niet om de aandacht hoeven te strijden in overvolle ruimtes. Ze zijn ook lichter en draagbaarder. Als je een grotere vlag kiest, raden we je met klem de metalen parasolvoet aan om de vlag te verzwaren en te stabiliseren.