Loading...

Vlaggen

Ontwerp supergrote reclame die de weerselementen weerstaat. Deze complete vlaggenset bestaat uit een vlag van 95% na consumptie gerecycled polyester, een mast, een voet en een draagtas.


Heb je al een mast en een voet? Hier vind je alleen de vlaggenstof. Details bekijken

Fetching compatible options
Vormen
Formaat
Aantal
 
Ontwerp uploadenHeb je een eigen ontwerp? Upload en bewerk het
100% tevredenheid gegarandeerd

Til je marketing naar nieuwe hoogten.

 • Keuze uit 7 formaten
 • Keuze uit 3 vormen
 • Set inclusief mast, kruisvoet, waterreservoir en draagtas
 • Enkelzijdige of dubbelzijdige bedrukking mogelijk
 • Windbestendig tot 65 km per uur
 • Diverse vlaggenbases
 • 110 g/m², na consumptie gerecycled polyester

Zorg dat je gezien wordt
Probeer je op te vallen in een drukke straat of op een beurs? Bedrukte vlaggen weten de aandacht te trekken op commerciële bedrijven, beursstands en evenementententen. Ze zijn ook zeer effectief in goed zichtbare marketing om de naam, het logo en de kleuren van je bedrijf onder de aandacht te brengen van voetgangers en automobilisten.

Snel te installeren
Onze promotionele vlaggen worden geleverd met alles wat je nodig hebt om ze op een vlakke ondergrond te installeren: je pakket bevat een weerbestendige, polyester vlag, een mast van glasvezel, basis die je geselecteerd hebt en een handige zachte hoes.

Intuïtief design
Klaar om te ontwerpen? Bekijk onze verzameling sjablonen voor bedrukte vlaggen, waaronder opties voor specifieke branches en evenementen. Als je je favoriet gevonden hebt, kun je je eigen details toevoegen in onze online ontwerpstudio. Wij zorgen voor de rest: we drukken je bestelling professioneel af en verzenden hem. Je ontvangt een prachtige promotionele vlag die je direct kunt gebruiken om de aandacht te trekken.

MOMENTOPNAME BEKIJKEN

6 beoordelingen
Write a Review
Beoordelingsdistributie
 • 5 Sterren
  2
 • 4 Sterren
  2
 • 3 Sterren
  0
 • 2 Sterren
  1
 • 1 Ster
  1
Ontwerpgemak
Productkwaliteit
Productwaarde

Beoordeeld door 6 klanten

Ik zou de vlag iedereen aanbevelen.

4 nov. 2022 | TuinFeestVerhuur

De vlag is compact mee te nemen. Mooie kwaliteit. We zullen er zeker een 2de bijbestellen. Ik was er wel even mee bezig om te ontwerpen zoals ik het wou.

Reactie van de klantenservice van Vistaprint:

Bedankt voor jouw beoordeling. Fijn dat de vlag je goed bevalt. Wat betreft het ontwerpen, bij VistaPrint helpen we je graag 'de puntjes op de i' de zetten. Neem bij een volgend ontwerp en bestelling dus gerust contact met ons op. Fijne avond en prettig weekend gewenst.

Productkwaliteit
Productwaarde
Ontwerpgemak

Totalement différent de la commande!

25 aug. 2022 | Séverine

Commande non respectée format et logo totalement de travers. dimensions trop petites. une honte!

Reactie van de klantenservice van Vistaprint:

Nous vous remercions d'avoir partagé votre point de vue. Nous sommes désolés d'apprendre que le rendu final de votre drapeau n'a pas été à la hauteur de vos attentes. Nous comprenons votre insatisfaction, simplement, nous vous informons que notre système d'impression est totalement automatisé, il imprime vos créations identiquement à ce que vous réalisez sur votre compte. Soucieux de vous apporter satisfaction, nous avons crédité votre compte d'un avoir, valable 12 mois, que vous pourrez utiliser et appliquer sur vos prochaines commandes.

Productkwaliteit
Productwaarde
Ontwerpgemak

Vlag

3 sep. 2020 | Feel beautiful bij jessy

Ik heb een dubbelzijdige vlag bedrukt besteld en betaald is hij geleverd dubbelzijdig maar op de achterkant staat niets bedrukt van naam, telefoonnummer,...

Reactie van de klantenservice van Vistaprint:

Beste Jessy, Allereerst mijn excuses dat uw dubbelzijdig besteld vlag niet dubbelzijdig is bedrukt. In uw account zie ik dat u contact heeft gehad met mijn collega en dat wij dit voor u hebben opgelost. Mocht u nog vragen hebben dan vernemen wij dat uiteraard graag. Graag tot ziens!

Productkwaliteit
Productwaarde
Ontwerpgemak

ja

1 jul. 2019 | Seuckens

supper

Productkwaliteit
Productwaarde
Ontwerpgemak

Aanrader

17 jul. 2018 | mone

Zeer goed, makkelijk te ontwerpen, correct geleverd, niet duur. Enige minpunt: maar 1 heel mooie zijde, de andere zijde is minderwaardig

Productkwaliteit
Productwaarde
Ontwerpgemak

Laat beoordelingen zien 1-5

VistaPrint biedt ontwerpsjablonen voor Vlaggen in allerlei stijlen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten