Loading...

Vergroot de zichtbaarheid van je merk met bedrukte, rechte beachvlaggen die overal bovenuit steken.

  • Keuze uit 4 verschillende formaten
  • Set is inclusief vlag, mast, voet naar keuze en draaghoes
  • Enkelzijdige en dubbelzijdige bedrukking mogelijk
  • Windbestendig tot 64 km/u
  • Keuze uit 4 verschillende vlaggenbases

Opmerking: Download deze pdf-handleiding voor belangrijke informatie over het monteren van je vlag.

Opvallen op afstand
Wil je opvallen en tegelijkertijd informatie overbrengen? Onze rechte beachvlaggen zijn daar heel geschikt voor. Ze hebben het grootste printoppervlak van al onze vlaggen, dus je kunt er zowel je logo als informatie voor klanten op kwijt. Ze zijn erg populair bij autodealers, maar ze kunnen bijna overal gebruikt worden. Zet ze bijvoorbeeld buiten je winkel of bij je beursstand of gebruik ze voor een evenement. Onze rechte beachvlaggen zijn uitnodigend, vooral wanneer ze elegant in de wind wapperen.

Makkelijk in elkaar te zetten, zowel binnen als buiten
Onze vlaggen worden geleverd met alles wat je nodig hebt om ze op een vlakke ondergrond te installeren: het pakket bevat een weerbestendige polyester vlag, een mast, de basis die je geselecteerd hebt en een handige zachte hoes. Er is ook geperforeerd materiaal verkrijgbaar voor langdurig gebruik buiten, zodat je de vlaggen op kunt zetten waar en wanneer je maar wilt.

Intuïtief ontwerpproces
Klaar om te beginnen? Bekijk onze verzameling sjablonen voor bedrukte vlaggen, waaronder opties voor specifieke branches en evenementen. Als je je favoriet gevonden hebt, kun je je eigen details toevoegen in onze online ontwerpstudio. Wij zorgen voor de rest: we drukken je bestelling professioneel af en verzenden hem. Je ontvangt een prachtige rechte beachflag die je direct kunt gebruiken om de aandacht te trekken.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten