Loading...

Breng je marketing naar nieuwe hoogten met gepersonaliseerde vlaggen.

  • Keuze uit 4 formaten
  • Set is inclusief vlag, mast, voet naar keuze en draaghoes
  • Enkelzijdige en dubbelzijdige bedrukking mogelijk
  • Windbestendig tot 64 km/u
  • Keuze uit 4 verschillende vlaggenbases

Opmerking: Download deze pdf-handleiding voor belangrijke informatie over het monteren van je vlag.

Onderscheid jezelf van de rest
Wil je opvallen in een drukke winkelstraat of op een outdoor evenement? We hebben dropflags tot wel 4,5 m hoog. Deze vlaggen zijn ideaal om op te vallen in de massa, waar je ze ook neerzet. De druppelvorm is heel geschikt voor ronde of cirkelvormige logo's en zorgt ervoor dat de vlag zelfs bij stevige wind mooi strak blijft staan. Je tekst of boodschap is dus altijd duidelijk zichtbaar, wat voor weer het ook is.

Makkelijk in elkaar te zetten, zowel binnen als buiten
Onze bedrukte vlaggen worden geleverd met alles wat je nodig hebt om ze op een vlakke ondergrond te installeren: het pakket bevat een weerbestendige polyester vlag, een mast, de basis die je geselecteerd hebt en een handige zachte hoes. Er is ook geperforeerd materiaal verkrijgbaar voor langdurig gebruik buiten, zodat je de vlaggen op kunt zetten waar en wanneer je maar wilt.

Intuïtief ontwerpproces
Klaar om te beginnen? Bekijk onze verzameling sjablonen voor bedrukte vlaggen, waaronder opties voor specifieke branches en evenementen. Als je je favoriet gevonden hebt, kun je je eigen details toevoegen in onze online ontwerpstudio. Wij zorgen voor de rest: we drukken je bestelling professioneel af en verzenden hem. Je ontvangt een prachtige dropflag die je direct kunt gebruiken om de aandacht te trekken.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten