Loading...

Trek aan beide kanten de aandacht met lichtgewicht kunststof klapborden.

  • 2 formaten
  • Honingraatkunststof
  • Bestand tegen zon en regen
  • Drukwerk op voor- en achterkant
  • Handgrepen voor gemakkelijk transport
  • Opklapbaar

Veelzijdigheid op z'n best
Op zoek naar een betaalbaar bord voor binnen- en buitengebruik dat je gemakkelijk kunt verplaatsen? Onze klapborden zijn ideaal voor diverse gebruiksscenario's, zoals aanbiedingen, het geleiden van bezoekers of het aantrekken van klanten. De borden bieden een lichtgewicht, veelzijdige en flexibele oplossing voor ondernemers die op een voordelige maar toch effectieve manier de aandacht willen trekken.

Water- en UV-bestendig
Onze klapborden zijn gemaakt van kunststof kanaalplaat van 5 mm, een lichtgewicht en betaalbaar polypropyleen paneel met een honingraatstructuur. Ze zijn bestand tegen zon en regen, ideaal dus om zowel binnen als buiten te gebruiken. Kies uit 2 formaten: 65 x 100 cm of 50 x 70 cm. Dankzij een opklapbaar ontwerp, drukwerk op voor- en achterzijde en handige transporthandgrepen krijg je met deze borden gemakkelijk zichtbaarheid en betrokkenheid.

Gemakkelijk te ontwerpen
Het bedrukken van klapborden is bij VistaPrint heel eenvoudig. Personaliseer ze met je eigen illustraties en tekst om boodschappen effectief te communiceren en een persoonlijk accent toe te voegen. Laat vervolgens de rest aan ons over, dan zorgen wij dat je helemaal klaar bent voor je volgende uitverkoop of evenement!

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten