Loading...

Verspreid je boodschap met een windbestendig stoepbord.

  • 1129 mm H x 720 mm D x 530 B mm (frame en tank)
  • Inclusief 2 scheurbestendige en waterafstotende A1-posters
  • Aluminium en stalen frame
  • 2 kliklijsten met schermen
  • 2 wieltjes en handgreep om gemakkelijk te verplaatsen
  • Bestand tegen windsnelheden tot 90 km per uur

Stevige, weerbestendige borden
Wat voor weer er ook voorspeld wordt, met deze duurzame stoepborden met watertank zit je goed. Stoepen, outdoor evenementen, parkeerterreinen of bouwplaatsen: waar je het ook neerzet, je bord en je boodschap zijn bestand tegen de elementen. Laat het buiten voor je winkel, sportschool of kantoor staan. Je bord wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om het snel op te zetten: de voet, het frame en 2 scheurvrije, waterbestendige buitenposters voor verdubbelde zichtbaarheid.

Snel opzetten en verplaatsen
Je kunt de voet van je bord verzwaren door de dop los te draaien en de tank te vullen met 17 liter water of zand. Dat klinkt zwaar, maar de tank is gemakkelijk verplaatsbaar dankzij 2 wieltjes en een handgreep. Vervoer je bord van het ene evenement naar het andere of rijd het naar binnen in de opslagruimte. De posters zijn ook gemakkelijk te plaatsen. Je schuift ze in het frame en klikt ze op hun plaats vast. Ze zijn voorzien van anti-reflectieschermen die ze beschermen tegen het weer.

In enkele minuten ontwerpen en bestellen
Klaar om je stoepbord met watertank te ontwerpen? Bekijk onze uitgebreide galerij met aanpasbare sjablonen voor posters of upload je eigen ontwerp. Als je klaar bent, zorgen wij dat je posters professioneel geprint en verzonden worden. Je ontvangt een weerbestendig bord dat direct klaar is om je boodschap te promoten en de elementen te trotseren.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten