Loading...

Maak je verpakkingsproces eenvoudiger met autolock dozen die je meteen kunt verzenden.

  • 3 formaten
  • 1,8 mm dik wit of bruin e-golfkarton
  • Bedrukte binnenkant en buitenkant mogelijk
  • Autolock bodem
  • Klepdeksel
  • Recyclebaar

Gemakkelijk en betrouwbaar
De bodem van autolock productdozen valt automatisch op zijn plaats, zodat je producten tijdens vervoer en opslag beschermd zijn. Ze kunnen aan de binnen- en buitenkant volledig bedrukt worden, dus je kunt je autolock verzenddozen echt laten opvallen overal waar ze naartoe gaan.

Perfect voor verzending en opslag
Autolock dozen zijn ideaal voor het opslaan en verzenden van grotere of meerdere producten. Autolock verzenddozen zijn gemaakt van wit of bruin karton en verkrijgbaar in 3 formaten. Ze zijn perfect voor proefpakketten, relatiegeschenken, abonnementsdozen en meer. En als je twijfelt over het formaat of het uiterlijk van je dozen, kun je beginnen met 1 doos en later meer bestellen.

Intuïtief ontwerpproces
Upload om je beginnen je ontwerp of logo. Nadat je dat gedaan hebt, kun je achtergronden, kleuren of tekst toevoegen om een unieke look te creëren. In onze nieuwe 3D-ontwerpstudio kun je je ontwerp voorafgaand aan het drukken vanuit elke hoek bekijken om te controleren of het geworden is zoals je wilt. Daarna zorgen wij voor de rest. Je autolock verzenddozen worden professioneel bedrukt, verpakt en klaar voor gebruik bezorgd, waarna je concurrenten wel kunnen inpakken.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten