Verder naar hoofdinhoud

Kartonnen enveloppen

Bescherm je uitgaande post en promoot je merk met enveloppen van FSC®-gecertificeerd karton. Verschillende formaten en afwerkopties, ontwerpen zijn eenvoudig te uploaden. Details bekijken
Maat
Aantal
 
100% tevredenheid gegarandeerd
  • 5 formaten
  • 3 afwerkopties
  • Wit karton zonder beschermende binnenlaag
  • Snel sluitbaar en zelfklevend
  • Lipje om gemakkelijk open te scheuren
  • Volledig bedrukbaar in full-colour
  • Hoeveelheden van 25 tot 10.000
  • FSC®-gecertificeerd product: Gemaakt van materiaal uit duurzaam beheerde bossen

Simpele marketing op brievenbusformaat

Op zoek naar een manier om je post een professionelere uitstraling te geven? We hebben een gemakkelijke procedure om je bedrijfslogo of boodschap (of beide) toe te voegen. Onze bedrukte kartonnen enveloppen zijn veelzijdig en gemakkelijk te gebruiken voor tegoedbonnen, fotoalbums, cd's, dvd's en meer.

Handige opties om mee op te vallen

Onze kartonnen enveloppen met full-colour drukwerk zijn gemaakt van materiaal uit duurzaam beheerde bossen. Ze zijn voorzien van een zelfklevende sluiting die ervoor zorgt dat je producten veilig zijn tijdens het transport. We bieden keuze uit diverse formaten en ontwerpopties waarmee je een stijlvolle verpakking kunt maken die opvalt in de post en in de handen van je klanten.

Volledig aanpasbaar

Klaar om te beginnen? In onze 3D-ontwerpstudio kun je gemakkelijk en zonder stress je kartonnen enveloppen ontwerpen. Upload je logo of afbeelding en voeg je eigen details zoals achtergronden, patronen en sjablonen toe om een opvallend ontwerp te maken. Als je klaar bent, zorgen wij voor de rest: we bedrukken je bestelling professioneel en verzenden hem. Je bestelling wordt kant en klaar bezorgd, klaar om de show te stelen.

Milieuvriendelijke papiersoorten.

We zijn er trots op dat we FSC-gecertificeerd zijn en zetten ons in voor het verminderen van onze impact op het milieu en gebruiken papier afkomstig van verantwoord bosbeheer.

Meer weten?
Wij dragen bij aan verantwoord bosbeheer.

FSC-papier dat gecertificeerd is door Rainforest Alliance is afkomstig uit verantwoord beheerde bossen en beschermt het welzijn van lokale gemeenschappen, dieren en het milieu.

Meer weten?

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten