Loading...

Maak van je post een marketingkans.

  • 3 formaten
  • Staande of liggende oriëntatie
  • Wit karton van 380 g/m² zonder beschermende binnenlaag
  • Volledige full-colour bedrukking
  • FSC®-gecertificeerd product: gemaakt van materiaal uit duurzaam beheerde bossen

Simpele marketing op brievenbusformaat Op zoek naar een manier om je post een professionelere uitstraling te geven? We hebben een gemakkelijke procedure om je bedrijfslogo, boodschap of beide toe te voegen. Onze bedrukte kartonnen enveloppen zijn veelzijdig en gemakkelijk te gebruiken voor tegoedbonnen, documenten, uitnodigingen en nog veel meer.

Opties die je helpen op te vallen
Onze kartonnen enveloppen worden in full colour bedrukt en hebben een handige zelfklevende sluiting die je producten tijdens het transport beschermt en na bezorging gemakkelijk aan het lipje opengescheurd kan worden. We bieden keuze uit diverse formaten en ontwerpopties waarmee je een stijlvolle verpakking kunt maken die opvalt in de post en in de handen van je klanten.

Volledig aanpasbaar
Bekijk om te beginnen onze thematische of branchespecifieke sjablonen die je gemakkelijk aan je wensen kunt aanpassen. Als je al een kant-en-klaar ontwerp of logo hebt, kun je dat gemakkelijk uploaden naar onze 3D-studio en je eigen details toevoegen, zoals achtergronden, patronen of tekst. Als je klaar bent, zorgen wij voor de rest: we bedrukken je bestelling professioneel en verzenden hem.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten