Loading...

Laat je logo overal zien met wijntassen, ideaal voor geschenken en weggevertjes. 

  • 140 x 380 x 90 mm 
  • Recyclebaar kraftpapier 
  • Keuze uit 5 kleuren voor de tas 
  • Keuze uit 5 kleuren voor het drukwerk
  • Gedraaide papieren hengsels 
  • Hoeveelheden van 100 tot 500 
  • FSC®-gecertificeerd product: gemaakt van materiaal uit duurzaam beheerde bossen

Wijntassen met logo
Pak je flessen in en promoot je merk lang nadat mensen je bedrijf hebben verlaten met bedrukte wijntassen. Onze wijntassen zijn speciaal gemaakt om je wijn en sterkedrank in mee te nemen en bezorgen je gratis publiciteit bij elke keer dat ze worden gebruikt (of zelfs hergebruikt). Laat je klanten en medewerkers de positieve boodschap over je merk verspreiden.

Aantrekkelijke kleuren
Onze bedrukte wijntassen zijn speciaal gemaakt voor flessen, maar ze zien er overal en altijd schitterend uit. Je hebt keuze uit 5 levendige, slijtvaste kleuren, elk met bijpassende hengsels van gedraaid papier. En met 4 opvallende opties voor enkelzijdige bedrukking kun je je gemakkelijk onderscheiden op evenementen, beurzen en meer. Onze traditionele, elegante wijntassen zijn meer dan een uitstekende manier om reclame te maken voor je merk: ze zijn recyclebaar, herbruikbaar en ideaal als cadeautas. 

Makkelijk te ontwerpen
Klaar om te beginnen? Je unieke, gepersonaliseerde wijntassen ontwerp je heel gemakkelijk zelf. Nadat je de perfecte kleuren voor je tas en het drukwerk hebt gevonden, kun je je logo uploaden of een van de personaliseerbare sjablonen uit onze galerij kiezen. Voeg tekst, afbeeldingen of andere elementen toe en dan ben je al klaar. Wij zorgen voor de rest: we drukken je wijntassen professioneel af en sturen ze naar je toe.

VistaPrint biedt ontwerpsjablonen voor Wijntassen in allerlei stijlen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten